• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Iki tarih arasi rapor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jezus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Isyerinde Ingilizce_Win7 Evde Hollandaca_Win7
Merhaba, elimdeki listeye bir rapor yapmam gerekiyor, fakat rapor konusunda sifirim, sitede arama yaptim fakat bildiginiz gibi bircok dosyalar kayip.

dosyayi ekledim.

Ekli dosyalar

dosyaya bakar mısınız?

Ekli dosyalar

Pardon, hata resmini eklemeyi unuttum

Ekli dosyalar

• Hata-1.JPG
    Hata-1.JPG
    61.9 KB · Görüntüleme: 19
hata verdiği halde dosyayı eklermisiniz

hata verdiği halde dosyayı eklermisiniz

Sayin Erzen,
Baska calismalardan ornek kullanarak biraz ilerleme kaydettim, fakat iki tarih arasi rapor hala ayni durumda,
ilgilendiginiz icin simdiden tesekkur ederim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
iki tarih arasi suz yaptirip veriyi listbox1 e aktarmak istedim yapamadim, bir fikri olan varmi veya zamani olan varmi..?

iki tarih arasi suz listbox,a at

Arkadaslar, iki tarih arasi suz yaptirip veriyi listbox1 e aktarmak istedim yapamadim, zamani olan varmi..?

Sizin dosyanızdaki C sütunundaki yazdığınız tarihler tarih değil metin.Bu durumda nasıl olacak.Yani bir çaresi var ama zorlama olacak.Doğru şekilde olması için onların tarih olarak c sütununa girilmesi lazım.Ben kod ile otosüz yapıp işi halledecektim ama bu durmda otosüz çalışmaz.Başka yöntem olur ama ben hatalı bir iş üzerine kod yamak istemem.:cool:

Sizin dosyanızdaki C sütunundaki yazdığınız tarihler tarih değil metin.Bu durumda nasıl olacak.Yani bir çaresi var ama zorlama olacak.Doğru şekilde olması için onların tarih olarak c sütununa girilmesi lazım.Ben kod ile otosüz yapıp işi halledecektim ama bu durmda otosüz çalışmaz.Başka yöntem olur ama ben hatalı bir iş üzerine kod yamak istemem.:cool:

Sayin Evren Gizlen, cozum olarak ne onerirsiniz,,.? ben C sutunundaki tarih formatini elle su sekilde 05/09/2009 degistirdim, fakat yine sonuc alamadim bu durumda hata nerede,.?
kodlardadami degisiklik yapmak gerekir..?

Sayin Evren Gizlen, cozum olarak ne onerirsiniz,,.? ben C sutunundaki tarih formatini elle su sekilde 05/09/2009 degistirdim, fakat yine sonuc alamadim bu durumda hata nerede,.?
kodlardadami degisiklik yapmak gerekir..?
Bana düzgün girilmiş tarih şeklinde dosyayı yolarsanız yaparım.:cool:

iki tarih arasini suzup veriyi listbox,a atacak makroya ihtiyacim var, yardim edebilirmisiniz

Ustalar nerdesiniz, bana yardim edecek kimse yokmu

Dosyanız ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

Tesekkur ederim

Geri