• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki Tarih Arası Rapor Alma?

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
Merhaba arkadaşlar günlerdir forumda arama yapıyorum bu konu ile gerçekten yapılmışş bir çok örnek gördüm ama bir türlü kendi projeme uyarlayamadım yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim.

Forumu açınca Rapor butonuna tıklayınca forum geliyor. textbox1 e başlama tarihi textbox2 yede bitiş tyarihini giriyorum comboboxlarda kendi içinde süzme yapmalı.

comboboxlardaki süzme işlemlerini combobox change olaylarına girmiştim. comboboxların change olayındaki süzme kodları çalışıyor orda bir sorun yok

eğer tarihler arası süzme yapılacaksa ara butonunu kullanarak textboxlarda yazan tarihler arası süzme işlemini yapsın vede ara butonuna tıkladığımızda comboboxlardaki verileri baz alarakda süzme yapabilsin dosyamı ekde gönderiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşalrıma teşekkür ederim.

Özür dosyamda bir hata vardı o yüzden yeni dosyayı ekliyorum

yazmadığım bir konu daha var oda ara butonuna bastığımzda listboxa süzüleni RAPOR sayfasına yazması lazım

Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşım yokmu acaba ?

Hocam çok teşekkür ederim ellerinize sağlık

ÖNCELİKLE EMEĞİNİZE SAĞLIK HARİKA BİR ÇALIŞMA
yalnız kaydı sil butonu ekledim ama tabiki kodlarını bilmediğim için yazamadım
hocalarım zahmet olmazsa kodları ekler misiniz
saygılarımla
dosyayı ekleyemedim özür
ama kaydı sil butonunu oluşturdum sadece kodu lazım
teşekkürler

istediğinizi uyarlamaya çalıştım inşallah istediğiniz gibi olmuştur.
userform1 de değiştirmek yada silmek istediğiniz verinin üstüne gelip çift tıkladığınızda o verileri alttaki textboxlara alacaktır. değiştirmek şistedğiniz textboxu değiştirdikten sonra değiştir butonuna basarsanız değiştirecek sil butonuna basarsanız ilgili satırı silecektir. hata kodlarını tam olarak yazamadım iş çıkış saati olduğu için gerekli görsel düzenlemeyi kendiniz yaparsınız inşallah işinize yarar

Çalışmanız gerceketen güzel olmuş. emeği geçenlere çok teşekkürler.
Rapor butonu form üzerinden değilde sayfa üzerinden bir tarihi a1 hücresine diğer tarihide b1 hücresine yazarak çalıştırmak mümkünmüdür.

ibrahim hocam, DEĞİŞTİR butonu hata veriyo
ilginize teşekkürler

Merhaba,
ArkadaŞlar
Accesde Amortİsman Tablosu Yapmaya ÇaliŞiyorum.satinalma Tarİhİ 01/01/2008-31/03/2008 Tarİhlerİ Arasinda İse I.dÖnem Amortİsman Kisminda Hesaplasin.01/04/2008-30/06/2008 Tarİhlerİ Arasinda İse Ii.dÖnem Amortİsman Kisminda Hesaplasin.yanİ Tarİh AraliĞi KoŞuluna GÖre FormÜl ÇaliŞsin Yada ÇaliŞmasin.yardimci Olursaniz Sevİnİrİm

Cells(sonsat, 2) = CLng(CDate(TextBox10)) hatası verdi bende

textbox10 tarih olduğu için tarih formatına göre ayarlandığından dolayı
sizin kullandığınız verilerde textbox 10 a denk gelen veri tarih formatında değilse hata verecektir. bundan kaynaklanıyor olmasın?

Araştırdığım bir konuydu fakat ekletiler açılmıyor yenilemek mümkünmü acaba?

Geri