Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
access sorgulamasında 1 access kitabının içinde 20/30kadar tablolarım var ve sayısı artabilir
sorgulama ve kayıt girdilerinde kullanıyorum
doğru olan 1 kitabın içine 20/30 kadar acces tablosu ekliyken kullanmakmı daha hızlı olur
yoksa herbir tablo için ayrı ayrı access kitapları oluşturup öylemi kullanmalıyım
kafama takılan 2.soru ise ben herbir veri tabanı için ayrı ayrı bağlantı kodları yazıyorum
Private baglan1 As Object, rs1 As Object
Private baglan2 As Object, rs2 As Object
Sub baglanti1()
Set baglan1 = CreateObject("adodb.connection")
baglan1.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" & ThisWorkbook.Path & "\denemedosyası.mdb"
Sub baglanti2()
Set baglan2 = CreateObject("adodb.connection")
baglan2.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" & ThisWorkbook.Path & "\denemedosyası.mdb"
end sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.