• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki Tarih Arası ÇOKETOPLA

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 English
Merhaba,

ÇOKETOPLA fonksiyonu ile ilgili bir sorum var. Örnek dosya ekte.

Soru şu; elimde bir firmanın 2-3 yıllık tahsil edeceği çekler var. Bunların aylık icmalini dökmek istiyorum. Bunun için ekteki dosyayı hazırladım. Ancak sorun şu ki iş tarih kısmına gelince tarihleri (ya da tarihlerin sayısal değerlerini) tek tek elimle yazmak istemiyorum. Sonuçta Mayıs 2013 dediğimde 01.05.2013 tarihinden (1 Mayıs dahil) 31.05.2013 tarihine kadar (31 Mayıs dahil) vadesi olan tüm çek tutarlarını toplasın istiyorum.

ÇOKETOPLA ile yapmak zorunda değilim, başka bir fonksiyon varsa onu da kullanabilirim ancak benim için önemli olan tarih aralığını başka bir hücreden çekmek. O kadar rakamı tek tek elimle yazmak hem ölüm hem de hata riski barındırıyor.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Cevap çok basitmiş halbuki. Başlığı silmek istedim ama silemedim, yanıtımı paylaşayım.

">="&I3 yapmak yetiyormuş. Tüm mesele büyük eşit kısmını tırnak ile alıp and işareti ile devam etmekmiş.

Merhaba,

Cevap çok basitmiş halbuki. Başlığı silmek istedim ama silemedim, yanıtımı paylaşayım.

">="&I3 yapmak yetiyormuş. Tüm mesele büyük eşit kısmını tırnak ile alıp and işareti ile devam etmekmiş.

tam formülü yazarmısın bende de buna benzer bır sıkıntı var

Geri