• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki tarih aralığında rapor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mitix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
ekte gönderdiğim dosyada rapor kısmını buradaki arkadaşlara yaptırmıştım.
fakat şu anda iki tarih aralığında fitreleme yapmak istiyorum bir de tarih yazarken yön tuşları ile aralık gireceğim kısımda kürsörü gezdirirken back de hücre bilgilerini aralığa yazıyor. buda ayrı bir sorun bunu nasıl ortadan kaldırırı.
yardımlarınız için çok tşkler.

Son düzenleme:
sayfa koruması olduğundan aktarmıyor sayfa korumasını kaldırırsanız düzelecektir

üstadlar bir zahmet şu aşağıdaki resimde anlattığım durum konusunda yardımcı olurmusunuz
dosya da ekte .

Ekli dosyalar

araçlar/koruma/sayfakorumasını kaldır seçeneğine tıkla ondan rapor günlük kullanılan bobinler düğmesine tıkla

halit abi ben derdimi anlatmadım. o düğme üzerinde daha doğrusu kodlarında bir değişiklik talebinde bunlunmak istiyorum. düğme ye tıkladığım da çıkan pencereye bir tarih giriyorum sonucunda bana hangi tarih girdiysem bana o günün bilgilerini layıkıyla getiriyor . fakat ben şimdi bir tarih aralığını getirmek istiyorum yani o düğmeye tıkladığımda çıkan kutucuğa iki tarih yazayım getir diyeyim bana tarih aralığının bilgilerini getirsin.
bu excel dosyasında tüm değişlikleri yapabiliyorum diğer makroları değişiklik yapabiliyorum ama düğmenin altındaki kodlara hükmedecek kadar bilgim yok. yardımcı olursanın çok sevinirim tşkler.

halit abi ben derdimi anlatmadım. o düğme üzerinde daha doğrusu kodlarında bir değişiklik talebinde bunlunmak istiyorum. düğme ye tıkladığım da çıkan pencereye bir tarih giriyorum sonucunda bana hangi tarih girdiysem bana o günün bilgilerini layıkıyla getiriyor . fakat ben şimdi bir tarih aralığını getirmek istiyorum yani o düğmeye tıkladığımda çıkan kutucuğa iki tarih yazayım getir diyeyim bana tarih aralığının bilgilerini getirsin.
bu excel dosyasında tüm değişlikleri yapabiliyorum diğer makroları değişiklik yapabiliyorum ama düğmenin altındaki kodlara hükmedecek kadar bilgim yok. yardımcı olursanın çok sevinirim tşkler.

ekli dosyayı kontrol edermisiniz.

dosya aşağıdaki mesajda

Son düzenleme:
abi olmamış 2 tarih bugün veriyorum bana bu ayın 1 inden itibaren tüm bilgileri getiriyor KALDIKİ AYIN 8 DE HERHANGİ BİR HAREKET YOK Kİ.:???:

buna bakarmısın

dosya aşağıdaki mesajda

Son düzenleme:
deneme deneme

Son düzenleme:
iyi akşamlar bir detay daha var aşağıda tşkler.

resimdeki yazıyı okuyamıyorum anlayamadım yazı ile yazarmısın yada dosyayı eklermisin

Geri