• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki Sütunun içinde ki numaraları karşılaştırıp Olan/Olmayan ayırımı yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan slowlowe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 , türkçe
bunu iki sütün için nasıl yapacağımı bilmiyorum. bir çok fonksiyona baktım ama bulamadım. Sorun tam olarak şu;

1 5
2 6
3 7
4 8
5 1

bu iki sütunda aynı olan yada olmayan numaralar var. Benim ihtiyacım aynı olanları işaretlemesi yada belirtmesi yada ayırması v.s. bu tür bir fonksiyon varmıdır.

yardım lütfen..

iyi çalışmalar.

merhaba, içersinde çok fazla örnek var ve kullanılabilecek çok fonksiyon var çok teşekkür ederim. yanlız bu dosyayı kopyaladığım zaman macrolar çalışmıyor. bunun nedeni nedir. yada macroyu kopyalayabilceğim bir yöntem varmı? tşk.

Merhabalar,

Makro çalışmamasının bir çok nedeni olabilir,

Makroların çalışması için güvenlik seviyesi düşükolması lazım,

Veya

Kodları kendi çalışmasına göre uyarlayamamışınızdır,

Kodlar içinde ekli şekilde dosyayı eklerseniz yardımcı olmaya çalışıyım

Macro çalışma durumunu hallettim, ama mükerrer-13 de 'benzersizlistele' var. bu macro çalışmıyor. orjinal gelen tabloda da çalışmıyordu. ihtiyacım bu yönde aslında. tşk.

Merhabalar,

Dosyayı eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

örnek dosya henüz hazır değil. biz bu verileri farklı portallardan alıp manuel olarak kendimiz eşleştiriyoruz ve çok zaman alıyor. Bu yüzden çözüm arıyorum. ama 'benzersizlistele' bu macro çalışırsa sorunum kalmayacak galiba. tşk.

bunu iki sütün için nasıl yapacağımı bilmiyorum. bir çok fonksiyona baktım ama bulamadım. Sorun tam olarak şu;

1 5
2 6
3 7
4 8
5 1

bu iki sütunda aynı olan yada olmayan numaralar var. Benim ihtiyacım aynı olanları işaretlemesi yada belirtmesi yada ayırması v.s. bu tür bir fonksiyon varmıdır.

yardım lütfen..

iyi çalışmalar.

.

Örnek dosya ekte.

.

Ekli dosyalar

Geri