Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
J4 hücresine aşağıdaki formülü uygulayarak sonuç alabilirsiniz.
Maksadınızı bilmiyorum ama eğer isim ve meyve eşleşmesi var mı diye bulmaya çalışıyorsanız bu formül makrosuz olarak işinizi görür. Eşleşmenin var olup olmadığı yerine,
eşleşme sonucundaki A sütunundaki değeri bulmak için ise aşağıdaki formüldeki kırmızı kısmısilmeniz yeterli.
Umarım aradığınız budur.
formüller anlayamadığım bir sebepten bende sayı hatası veriyor.
bana combo box lı şekilde uygun değil ben bu uygulamayı daha büyük dosyada ve dosyadaki eşleştirmeleride list boxta gögtereceğim.
sorunum anlaşılabilsin diye aynı mantıkla örnek olarak bu nu hazırladım.
şuan benim kod bir şekilde çalışıyor ama dosyadaki veriler arttıkça döngülerden dolayı hantallaşıyor ben sadece bunu hızlandırmak için bir kod vamı acaba diye konuyu açtım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.