• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Iki saat arası fark

Excel Vers. ve Dili
2003 tükçe
Arkadaşlar herkese merhaba
sabahtan beri uğraşıyom bir türlü hallemedim çok basirt bişe ama nedense yapamadım elimizde 2 saat değeri var. Biri sabit hareket saati diğer saatler çeşitli şehirlere varış saati varış saatinden hareket saatini çıkarıp geçen saati buluyoruz.
Normal çıkaröma yapıyorum hareket saatinden büyük olan değerlerde normal bulabiliyorum ancak haraket saatinden küçük değerlerde sonucu bulamıyorum. Formüle ne eklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Hareket saati = 09:05
a şehri varış gece 01 :00

Saatle ilgili daha farklı bir hesaplama sormak istiyorum size.Konu açamıyorum ben galiba ama bu faydalı bir soru olcak diye tahmin ediyorum. Şimdi gece mesaisi bizde daha farklı fiyatlandırılıyor. 20:00-06:00 saatleri arasındaki çalışma gece mesaisi olarak daha farklı fiyatlandırıldığı içi ben bu saatler arasında işçinin kaç saat çalıştığını hesaplamak istersem, yani ben işçi için ne formül koyarsam bana sadece bu aralıkta ne kadar çalışmış olduğunu gösterir? Örneğin bir işçinin çalışma saati aralığı:00:30-08:30 başka bir işçinin ise çalışma saati 16:30-00:30. Nasıl bir formül yazarsam bu hesaplamayı yapar acaba?

Merhaba,

Konu da açabilirsiniz, örnek dosya da ekleyebilirsiniz. Dosya eklerseniz orada ne yapılmasını istiyorsanız açıklayınız.

Geri