Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki koşula göre düşey ara yaptırmak istiyorum. Normalde ÇOKETOPLA ile yapabilirim fakat özet tabloda bu işlemi yapmak istediğim için yapamıyorum. Tabloma bakarsanız sorumun detayına ulaşırsınız.
Özet tablonuzu verileri olacak şekilde ekleyebilir misiniz? Özet tablonuzu yaptıktan sonra Tasarım>Rapor Düzeni>Tüm Öğe Etiketlerini Yenile'yi seçerek. Formülü daha kolay hale getirebiliriz.
yanıtınız için teşekkürler fakat özet tablo verilerini gizliliğinden dolayı ekleyemedim. Fakat özet tablonun tasarımını değiştirme fikrinden yola çıkarak kendim formül yazabildim.
Yardımınız için teşekkürler.
Formülü merak edebilecek arkadaşlar olabileceği için paylaşmak istiyorum.
Ceket ve pantolon yazan değeri özet tabloda sütun etiketi olarak atadıktan sonra aşağıdaki formülü uyguladım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.