• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki koşula göre listeleme

Turgay KARAŞAH

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pro Plus 2021 Türkçe sürüm
Değerli üye arkadaşlarım mesajlardan işimi halledecek förmülü buldum fakat veri çekerken eksik geliyor, bir yerde hata yapıyorum çözemedim. Yapılacak işlem: BAĞLAMA KÜTÜĞÜ sayfasından LİSTELE sayfasındaki iki koşula göre bilgileri listelemek. Yaptığım förmülle BAĞLAMA KÜTÜĞÜ sayfasında sarı renkli bilgiler gelmiyor. Yardımcı olan arkadaşlarıma Teşekkürlerimi sunarım.

Ekli dosyalar

BAGLAMA KÜTÜGÜ A9 Hücresine kopyalayınız.Sağa ve aşağı doğru çoğaltınız.
Kod:
=EĞERHATA(İNDİS('BAGLAMA KÜTÜGÜ'!$A$1:$Y$1000;TOPLAMA(15;6;SATIR($A$7:$A$1000)/(('BAGLAMA KÜTÜGÜ'!$P$7:$P$1000=$B$5)*('BAGLAMA KÜTÜGÜ'!$I$7:$I$1000=$D$5));SATIR($A1));SÜTUN(A$1));"")

Üsteki BAĞLAMA KÜTÜĞÜ yanlış olmuş.LİSTELE olarak düşününün yani başlangıç hücresine kopyalayınız.Siz dosyanızı daha iyi bilirsiniz.
Kod:
=EĞERHATA(İNDİS('BAGLAMA KÜTÜGÜ'!$A$1:$Y$1000;TOPLAMA(15;6;SATIR($A$7:$A$1000)/(('BAGLAMA KÜTÜGÜ'!$P$7:$P$1000=$B$5)*('BAGLAMA KÜTÜGÜ'!$I$7:$I$1000=$D$5));SATIR($A1));SÜTUN(A$1));"")

Sayın üstadım çıtır. Yardımlarınız için teşekkürlerimi canı gönülden sunarım. Formül çalıştı, tablo hazırlanmış oldu. Üstadım bir sorum daha olacak. Koşullara yazacağım bilgileri VERİ-VERİ DOĞRULAMA -LİSTELE sekmelerinden filitrelenmiş olarak nasıl ilçeleri ekleye bilirim.

Geri