• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki kitap arasında köprü öluşturmak

iki kitap arasında köprü oluşturmak

Arkadaşlar iki kitap arasında köprü oluşturmak istiyorum ancak birinci kitaptaki bir hücreye tıklandığındaki ikinci kitaptaki ilgili sayfayı açmasını istiyorum bunu nasıl yapabiliriz. yani birinci kitapta ahmet yazan hücreye tıkladığımda ikinci kitaptaki ahmet sayfasını açsın. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Selamun Aleyküm,

Ahmet yazdıgınız hücreye gelin sağ tuş/Köprü tıklayın orda istediğiniz çalışma kitabına bağlayın.

Vedat bey o bağladığımız kitaptaki ahmet sayfasını seçmek istiyorum ben onu nasıl yapabilirim sadece ikinci kitabı bağlantıyla açmaktan ziyade ikinci kitaptaki benim atayacağım sayfayı açsın istiyotum bunu nasıl yaparım.

Aleyküm selam

vedat bey ahmet hücresine ikinci kitaptaki ahmet sayfasını eşitlemek istemiştim ben bunu nasıl yaparım. dediğiniz gibi yaparsak ikinci kitabın kaydedilmiş son halini açıyor. stediğim sayfasını değil

vedat beyin dediğini yaptıktan sonra yer işareti ni tıkla oradan dosya açılıyormuş gibi oluyor ve aç açılan pencereden hücre başvurusu ile ilgili sayfalar gözükür o sayfalardan birine tıkla.

Geri