• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki Farklı Taboladan Veri Çekmek

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar BOŞ ve VERİ adında iki çalışmam var, yapmak istediğim şey BOŞ çalışmasını C sütunundaki sicil numaralarını girdiğimde sarı boyalı olan hücrelere "VERİ" çalışmasını A ve B sayfalarından İNDİS fonksiyonunu kullanarak veri çekmek istiyorum. 1 sicil numarası "VERİ" çalışmasını A ve B, 2 sicil numarası "VERİ" çalışmasını B sayfasında bulunmaktadır, yalnız burada 1 sicil numarası "VERİ" çalışmasını A ve B sayfalarında olduğu gibi durumlarda A sayfası esas olmalı.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar BOŞ ve VERİ adında iki çalışmam var, yapmak istediğim şey BOŞ çalışmasını C sütunundaki sicil numaralarını girdiğimde sarı boyalı olan hücrelere "VERİ" çalışmasını A ve B sayfalarından İNDİS fonksiyonunu kullanarak veri çekmek istiyorum. 1 sicil numarası "VERİ" çalışmasını A ve B, 2 sicil numarası "VERİ" çalışmasını B sayfasında bulunmaktadır, yalnız burada 1 sicil numarası "VERİ" çalışmasını A ve B sayfalarında olduğu gibi durumlarda A sayfası esas olmalı. Sizden BOŞ çalışmasının E5 hücresindeki formül için yardım rica ediyorum.

=EĞER($C5="";"";İNDİS([VERİ.xlsx]A!$B$5:$B$7000;KAÇINCI($C5;[VERİ.xlsx]A!$A$5:$A$7000;);1));İNDİS([VERİ.xlsx]B!$B$5:$B$70000;KAÇINCI($C5;[VERİ.xlsx]B!$A$5:$A$7000;);1)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ben Bir formül yazdım fakat eksikleri var yardımlarınız bekliyorum.

Ekli dosyalar

Geri