• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki excel dosyası arası karşılaştırma

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar benim elimde 2 tane excel dosyası var bu iki dosyada servis çektiğimiz okulun öğrenci listesi var 1.dosyada 16 ağustos tarihine kadar kayıt olan öğrencilerin 340 tane 2.liste ise 28 ağustosa kadar 355 tane aradaki 12 günde kayıt olanları ayıklamak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim.Yardım edenlere çok teşekkür ederim umarım konuyu doğru yere açmısımdır

Sn. yavuz1928 bu söylediğiniz mümkündür, ancak kimse bu şekildeki soruya sizin adınıza hayali bir dosya hazırlama girişiminde bulunmaz, bulunsada sizin sorununuza hitap etmeyebilir, siz örnek dosyalarınızı (isimler hayali olabilir, ancak gerçek formatınıza uygun yerde) koymalısınız, bu dosya üzerinde çalışılabilsin ki cevap alabilesiniz.

eski ve yeni sayfalarını karşılaştırma

12 günde kayıt olanları ayırt etmek istediğinizi belirtmişsiniz, ancak verilerinizde kayıt tarihi olarak herhangi bir dataya rastlamadım, saadece adı ve soyadı sutunlarını (örnekte c ve d sutunları) karşılaştırma yaparak eşleşenler ve eşleşmeyenler sayfasına aktarılmasını sağladım.
sizde karşılaştırma yapacağınız sayfaları eski ve yeni adlı sayfalarak kopyalayıp karşılaştırmanızı yapabilirsiniz.
Örnek dosyayı ekte gönderiyorum, inceleyiniz.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim tahsinanarat bu benim işimi görür teşekkürler

Geri