• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki ayrı sayfadaki hücrelerin eşitlenmesi

Excel Vers. ve Dili
2007
merhabalar

ekteki tabloda iki ayrı programdan alınmış hesaplar var aralarında teyid kontrolü nasıl yapılır..

saygılar..

(Mesala; sayfa2 deki G9 hücresi ile Sayfa1 deki E8 hücresi aynı olmalı)

farklı ise farklı olanlar ortaya cıkmalı bu sekili alttaki tüm hücrelere uygulamam lazım)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhabalar

ekteki tabloda iki ayrı programdan alınmış hesaplar var aralarında teyid kontrolü nasıl yapılır..

saygılar..

(Mesala; sayfa2 deki G9 hücresi ile Sayfa1 deki E8 hücresi aynı olmalı)

farklı ise farklı olanlar ortaya cıkmalı bu sekili alttaki tüm hücrelere uygulamam lazım)

merhaba
Sayfa2'yi inceler misiniz.
F1:F20 arasındaki formüller dizi formülüdür
Dizi Formülü Formül Hücreye Girildikten Sonra Enter Tuşuna Basmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş Kombinasyonu İle Aktif Olmaktadır. Formülün Başında Ve Sonunda { } Bu İşaretler Çıkar Elle Eklediğiniz Takdirde Formül Hata Verir.
formüllerde 20 satır baz alınmıştır.

Ekli dosyalar

nasılsınız,,
bu bana yardımcı oldugunuz kitap hakkında küçük bir bilgi daha rica etmek istiyorum önceki konudaki uygulamış oldugunuz formülde sağ taraftaki sarı alanda yanlıs olan rakamlar cıkıyor..

ben bunu ilk 20 hücreden sonraya uygulayamadım

diğer alanları 2000 . hücreye kadar cektim..

1. bu sarı alanı 2000 e kadar cekseniz.
2. sarı alanda yanlıs olanlar değilde yanlıs var ise 1.sayfada ki (GMSS) en solda 120 01 100 gibi hesap kodları var ilgili yanlısın , 1.sayfasındakinin hesap kodu gelse

şimdiden teşekkür ederim. saygılar

Ekli dosyalar

yanlış benim mi şimdi onu anlamadım.
bu bir
sorunuzu açsanızda yanlışımı düzeltsem daha iyi olur sanırım

yok yok yanlıs da ne demek,,

uyguladıgınız förmülün kapsamını biraz artırmanızı rica ediyorum sadecei,, ben beceremedim de:)

İHSAN BEY ,
önceki yapmıs oldugunuz förmüllerin tümünü 1.satırdan 2500. satıra kadar çekermisiniz

bir diğer ricamda uygulamıs oldugunuz förmül sayfasında sağ tarafda sarı alan var hesaplaR arası yanlışlık çıkarsa burda ne kadar fark oldugu ortaya cıkıyor..

burada bu yanlıslıklar değilde ilk sayfadaki 120 01 xxx le başlayan hesap kodları çıksa..

teşekkür ederim..

İHSAN BEY ,
önceki yapmıs oldugunuz förmüllerin tümünü 1.satırdan 2500. satıra kadar çekermisiniz

bir diğer ricamda uygulamıs oldugunuz förmül sayfasında sağ tarafda sarı alan var hesaplaR arası yanlışlık çıkarsa burda ne kadar fark oldugu ortaya cıkıyor..

burada bu yanlıslıklar değilde ilk sayfadaki 120 01 xxx le başlayan hesap kodları çıksa..

teşekkür ederim..

eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

Geri