• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İki ayrı dosyaya kayıt

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Bu dosyayı açtığım (a.xls) zaman aynı zamanda b.xls dosyasınıda açacak ama bu dosya (a.xls) üzerinde çalışacak.Yapmak İstediğim listedeki bilgileri bir userform daki textboxlar aracılığı ile hücrelere giriş yapıyorum.Bu textboxlarla giriş yaptığım bilgileri aynı zamanda kaydet dediğim zaman (b.xls) dosyasınada kaydetecek. (b.xls) dosyası masaüstünede (a) klasörünün içinde olacak. arkadaşlar araştırdım hep kapalı dosyaya örnek var bu şekilde nasıl yapabiliriz. Lütfennn yardım. İlginize şimdiden teşekkür ederim. herkese kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• a.xls
    a.xls
    34.5 KB · Görüntüleme: 14
  • b.xls
    b.xls
    14 KB · Görüntüleme: 12
üstadım ellerine sağlık güzel olmuş ama a.xls dosyası açılırken b.xls açıldığında a.xls tekrar aktif olacak aynı şekilde b.xls ye aktardığında tekrar a.xls aktif olması gerekiyor anlatabildim mi bilemiyorum yani her halukarde a.xls aktif olacak. Birde a.xls dosyasına a,b,c şeklinde kaydettiğimiz veriyi b.xls dosyasına atıyorum b,a,c sıralamasında aktaracak

üstadım ellerine sağlık güzel olmuş ama a.xls dosyası açılırken b.xls açıldığında a.xls tekrar aktif olacak aynı şekilde b.xls ye aktardığında tekrar a.xls aktif olması gerekiyor anlatabildim mi bilemiyorum yani her halukarde a.xls aktif olacak. Birde a.xls dosyasına a,b,c şeklinde kaydettiğimiz veriyi b.xls dosyasına atıyorum b,a,c sıralamasında aktaracak

şimdi deneyin

Ekli dosyalar

• a.xls
    a.xls
    48.5 KB · Görüntüleme: 15
hocam ellerine bilgine sağlık güzel olmuş ama şurda bir sorun var bu b.xls dosyasında bir tablo var bu tablo standart sizin yazdığınız kodda her açılışta yeni bir b.xls ekliyor. ve bu format bozuluyor. B.xls dosyası sabit bir dosya onun içerigi bozulmayacak. Yani b.xls her seferinde eklenmeyecek sabit olup o dosya açılacak. anlatabildim mi bilemiyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Geri