• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İhracat Takip

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Selam arkdaşlar ektedi dosyada ihracat takip dosyam var ama bazı eksikler var. sizin yardımlarınız ile inş tamamlıyacaz. ve forumda ihtiyacı olan diğer arkadaşlarda yararlanacak.

1. BİLGİ GİRİŞ EKRANANINA FATURA DETAYLARI GİRİLECEK. BEN 2 TANE ÖRNEK FİRMA YAZDIM BUNLAR DIŞINDA DAHA FİRMALARDA EKLENEBİLİR. EKLENECEK YENİ FİRMALAR FİRMA SAYFASINA OTOMATİK OLARAK YAZILACAK.

2. MİKTAR KISMINI FATURA DETAYINDAKİ ÜRÜNLERİN TOPLAMI YAZACAK MİSELEN VERDİĞİM ÖRNEKTE MART AYINDA "2 CM BEJ MERMER DÖŞEME -450" ŞEKLİNDE OLACAK.

3.TUTAR KISMINDA İSE MART AYINDA "2 CM BEJ MERMER DÖŞEME-13,500 $"
ŞEKLİNDE OLACAK

4. FİRMALAR İSE HANGİ FİRMAYA NE KADAR SATIŞ YAPMIŞIM.
bide daha farklı neler yapabilir

siz değerli üstatlardan yardımlarını bekliyorum.

Ekli dosyalar

herhalde karışık bişey istedim :(

dosyayı ekliyorum ürünleri ve firmaları tanımlarsan BİLGİ GİRİŞİ sayfasına veri girerken açılır listeden seçim yapabilirsin ayrıca BİLGİ GİRİŞİ sayfasında özet tablo ekledim açılır listeden seçim yaparak bilgilere ulaşabilirsin iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

dosyayı ekliyorum ürünleri ve firmaları tanımlarsan bilgi girişi sayfasına veri girerken açılır listeden seçim yapabilirsin ayrıca bilgi girişi sayfasında özet tablo ekledim açılır listeden seçim yaparak bilgilere ulaşabilirsin iyi çalışmalar

eline sağlık güzel olmuş.
Misalen yeni bir müşteri ekledim c müşteri bunu otomatik olarak firmaların içine atsın bide ürünlerde değişik bir ürün tanımladığı zaman onuda aynısı yapsın. öyle bişey yapabilirmisin

eline sağlık güzel olmuş.
Misalen yeni bir müşteri ekledim c müşteri bunu otomatik olarak firmaların içine atsın bide ürünlerde değişik bir ürün tanımladığı zaman onuda aynısı yapsın. öyle bişey yapabilirmisin

olabilir dosyayı birazdan eklerim

Dosyaya 2 adet buton ekledim
1.buton-Kayıtlı Olmayanları Aktar ( ürünleri ve firmaları ilgili sayfalara aktarıyor )
2.buton-Listeleri Düzenle ( aktarılan firmalar ve ürünleri kontrol edip daha önce kaydedilmiş firmalar ve ürünleri birleştiriyor yani aynı üründen iki defa girilmişse onu teke düşürüyor.

Ekli dosyalar

Dosyaya 2 adet buton ekledim
1.buton-Kayıtlı Olmayanları Aktar ( ürünleri ve firmaları ilgili sayfalara aktarıyor )
2.buton-Listeleri Düzenle ( aktarılan firmalar ve ürünleri kontrol edip daha önce kaydedilmiş firmalar ve ürünleri birleştiriyor yani aynı üründen iki defa girilmişse onu teke düşürüyor.

eyvvallah teşekkürler eline sağlık çok güzel olmuş

Geri