• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

IF komutu

yok bu sınav örneği buna benzer sorulcak ya bide ben bişey sorcam bunu kendim yazayım dedim kodu #VALUE! çıkıyor hücrede nedendir ?

bilmediğinden :P çünkü
-ne yazınyon?
-nereye yazıyon?
-formül var mı?
-sıkıntı ne

bütün bu adımları bilmiyorsun onun için. ben sana desem ki (otomotivcisin ya !) benim araba çalışmıyor neden? 20 farklı cevap olabilir
bu dkdan sonra yapacağın tek şey hocanın aynı soruları sormasına dua etmek. yapısını değiştirmeden sadece değerleri bile değiştirse sen yapamazsın gibime geliyor (alınma ama).

yok otomotivci olan arkadaş :) excelle pek yabancı değilim ama çok az biliyorum :) hatanın olabilceği şeylere baktım hücre değerlerine sende currency olanları felan bendede yaptım yani değerler aynı ama hata veriyor.
=IF(C3="B";B3*$B$12;B3*$B$13)
formül bu

bide aklıma takıldı, forumda kullandığın excel versiyonu olarak 2010 English yazmışsın? cevaplar bendeki TR excele göre !!!

yok otomotivci olan arkadaş :) excelle pek yabancı değilim ama çok az biliyorum :) hatanın olabilceği şeylere baktım hücre değerlerine sende currency olanları felan bendede yaptım yani değerler aynı ama hata veriyor.
=IF(C3="B";B3*$B$12;B3*$B$13)
formül bu

formülde bi sıkıntı yok, sorun virgüllü sayıları girerken . yerine , kullanmadığın için olmuş. onu kontrol eder misin?

systran yolladığın belgede ki geldiği gün ve gelmediği gün olan yeri silmemiz lazım hocanın verdiği sekle göre onlar yok . o işlemi nasıl gerçeklestirecem

-Geldi Gelmedi Sütunlarını sil
-aşağıdaki kodu M3 hücresine kopyala
-formülü aşağıya doğru kopyala
Kod:
=EĞER(EĞERSAY(C3:L3;"-")>4;"Kaldı";"geçti")

Geri