• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

icmali nasıl yapabilirim

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
ben bi şirkette deponun icmal raporunu yapmak istiyorum.
icmal yapmak istediğim tablo ektedir.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Arkadaşım eklediğin dosya 2007 dosyası. Tüm kullanıcılar 2007 kullanmıyor maalesef. Ama siz dosyanızı 2003 e kaydedebilirsiniz. Arkadaşlarda size yardımcı olabilirler.

umarım okuyabilirsiniz. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Merhaba sayın turnalar,
Eğer bütün sayfalarda H38 hücresinden veri alınacaksa
G7 hücresine,
Kod:
=DOLAYLI("'"&C7&"'!H38")
formülünü yazıp aşağıya doğru çekseniz işinizi göreceğini sanıyorum.
Selamlar...

Son düzenleme:
eğer diğer sayfalara koppyaladıktan sonra bakarsanız ürünleri yanlış saydığını görürsünüz ilginiz için teşekkür ederim

veya olmuyorsa bunları kopyalamak yerine pratik bir şekilde gelen miktar,çıkan miktar depo mevcudu için sayfalardan tek tek almayı gösterebilirseniz çok memnun olurum

Sayın turnalar,
1 nolu mesajdan icmal oluşturmak istediğiniz anlaşılıyor. Ekli dosyada tüm sayfadaki bilgileri alıyor. Birkaç tanesini kontrol ettim doğru alıyor. Ama siz İcmal sayfası değil de başka sayfalara müdahale edilmesini istiyorsanız. O zaman ne istediğinizi açık ve örnek göstererek gösterirseniz. Size yardımcı olanlar çıkacaktır.
Selamlar...

Ekli dosyalar

çok pardon tamam malzemeyi doğru sayıyor ama o c sütunu kısmını anlayamadım. Birde ben buna malzeme ekledikçe yani 300 numaralı malzemeye doğru çıktıkça aynı şekilde sayımı yaparmı

çok pardon tamam malzemeyi doğru sayıyor ama o c sütunu kısmını anlayamadım. Birde ben buna malzeme ekledikçe yani 300 numaralı malzemeye doğru çıktıkça aynı şekilde sayımı yaparmı
Benim 11 numaralı mesajda eklediğim dosyaya baktınızmı?:cool:

evet baktım ama c sütnuna çıkan miktarı nasıl yazacağımı anlayamdım onu da yapabilirsem hiçbir sorun kalmayacak

evet baktım ama c sütnuna çıkan miktarı nasıl yazacağımı anlayamdım onu da yapabilirsem hiçbir sorun kalmayacak
Çıkışlar bölümünde (C30:C37 aralığında) Çıkan malon cinsinin yazılmasını kastetmiştim.
Oraya cinsinin ismini yazmalısınız.
Yoksa hangi cinssten çıkış yapıldığını bulup girişten o cinsten girişten nasıl düşülecek.
Mesela Girişlerde cinsini C sütunuan yazmışsınız.
Ben çıkışlardada cinsinin c sütununda olduğunu farzettim ve kodu ona göre yazdım.:cool:
Yani C sütunana çıkan miktar yazılmayacak.Malın cinsi yazılacak.Girşlerde yazıldığı gibi.:cool:

Merhabalar
Gönderdiğiniz tablonun üzerinde çalışmaya başladım ama sonradan farkettimki şimdi bu mal girişlerini de saymıyor bu nasıl olacak

Merhabalar
Gönderdiğiniz tablonun üzerinde çalışmaya başladım ama sonradan farkettimki şimdi bu mal girişlerini de saymıyor bu nasıl olacak
Benim yazdığım kod için söylüyorsanız ,bir örnek verirmisiniz?
Şu isimde veya koddaki mal girişinde toplamlarında hata var.Sonuç şu olmalıydı.Bu olmuş gibisinden.(Benim yolladığım dosya üzerinden):cool:

Şimdi bu yaptığım excel tablosu çalışan bir inşaat şirketinin deposu buraya mal geliyor ve gidiyor yani hergün 100 mal giriyo 100 mal çıkıyo benim bunu mal girişve çıkışı olarak da çalıştırmama gerekiyor. Ama mal girişi yapınca icmal çalışmıyor yani toplam yapmıyor.

Geri