• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Içeriği aynı olan tüm satırları silme

Excel Vers. ve Dili
EVDE OFİS 2003
İŞTE OFİS 2003
selamlar arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

ekte gönderdiğim örnekteki 1 isimli sayfada bulunan isimler aynen görüldüğü gibi yazılmış bendeki orjinal liste 55000 kişilik ve burada aynı kişiler alt alta iki kez yazılmış ben buradaki a sutununda sıra numarası aynı olan içeriklerin tümünün silinmesini istiyorum yani sonucun 2 nolu sayfada görüldüğü gibi görünmesini istiyorum.

sadece A SUTUNUNDAKI VERILER AYNI DİGER SUTUNDAKI VERİLER KAYNIŞ VE DİĞER SUTUNLAR AYNI DEĞİL...

LÜTFEN ACİL YARDIM TEK TEK SİLMEKLE BİTMİYOR.

MAKRO BİLMİYORUM FORMÜL YADA SÜZGEÇ GİBİ BİR YÖNTEM İLE NASIL YAPARIZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

Ekli dosyalar

veri menüsünde yinelenenleri kaldırla sadece a sütununu seçip yapabilirsin.

selamlar arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

ekte gönderdiğim örnekteki 1 isimli sayfada bulunan isimler aynen görüldüğü gibi yazılmış bendeki orjinal liste 55000 kişilik ve burada aynı kişiler alt alta iki kez yazılmış ben buradaki a sutununda sıra numarası aynı olan içeriklerin tümünün silinmesini istiyorum yani sonucun 2 nolu sayfada görüldüğü gibi görünmesini istiyorum.

sadece A SUTUNUNDAKI VERILER AYNI DİGER SUTUNDAKI VERİLER KAYNIŞ VE DİĞER SUTUNLAR AYNI DEĞİL...

LÜTFEN ACİL YARDIM TEK TEK SİLMEKLE BİTMİYOR.

MAKRO BİLMİYORUM FORMÜL YADA SÜZGEÇ GİBİ BİR YÖNTEM İLE NASIL YAPARIZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

Merhaba;

Gördüğüm kadarıyla 1 isimli sayfanızın "A" sütunundaki sıra numaraları aynı. Bu sıra numaralarını "G" sütunun 1.nci satırından başlayarak
Kod:
=EĞERSAY($A:$A;$A1)
şeklinde formül yazıp aşağıya doğru çoğaltın. Daha sonra "G" sütununu süzün 1'den büyük olanlar ölçütü ile 1'den büyük olanlar aynı zamanda mükerrer kayıt olacaktır. Mükerrer satırları silin. Raporunuz 2 isimli sayfanız gibi olsun.

Geri