• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İç içe fonksiyon karıştı yazamadım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bitirme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 İngilize
İç içe fonksiyon yazmama yardımcı olabilir misiniz? yapmak istediğimi ekteki dosyada anlatmaya çalıştım..yardımcı olursanız sevinirim...

Ekli dosyalar

yeteri kadar açık mı olamadım yoksa böle bişey excelde yapılamıyor mu bilen hiç kimse yok mu??

Belki de telefondan baktığımdan goremiyorumdur ancak dosyada herhangi bir açıklama yok galiba.

Ne yalan söyleyeyim, yazdığınız açıklamadan hiçbir şey anlamadığım gibi verdiğiniz örneği de açıklamanızla bağdaştıramadım. O 3 sütundaki sayılar nasıl öyle piramit haline gelecek? Piramitteki sayılarla o 3 sütundaki sayılar arasında nasıl bir ilişki var çözemedim.

Ne yalan söyleyeyim, yazdığınız açıklamadan hiçbir şey anlamadığım gibi verdiğiniz örneği de açıklamanızla bağdaştıramadım. O 3 sütundaki sayılar nasıl öyle piramit haline gelecek? Piramitteki sayılarla o 3 sütundaki sayılar arasında nasıl bir ilişki var çözemedim.

daha basit olarak anlattığımı düşündüğüm bi dosya daha yükledim ona da bakabilir misiniz rica etsem?

Ekli dosyalar

işin anladığım kısmına bakarak söylüyorum: maalesef benim yapabileceğim türden bir iş değil.

Bu konuyu bende takip ediyorum ama YUSUF44 arkadaşıma katılıyorum. Ne yapmak istediğini (özel değilse) konunun özünü de açıklayarak (tam olarak) paylaşırsan, çözüm bulacağına eminim...

Bu konuyu bende takip ediyorum ama YUSUF44 arkadaşıma katılıyorum. Ne yapmak istediğini (özel değilse) konunun özünü de açıklayarak (tam olarak) paylaşırsan, çözüm bulacağına eminim...

yüklediğim dosyada ayrıntılı bir şekilde açıkladım biraz karışık olduğu için basitçe anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olmuştur. en kısa zamanda bakabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri