iban nodaki boşlukları yok etmek

Excel Vers. ve Dili
fhdhgdf
öncelikle boşluk silmeyle ilgili bu yeni konu için kusura bakamyın.3 sayfa sonuç çıkıyor başından ve sonda silmeyle çarpmayla alaklı bir sürü çözüm vardı.

ben ise bir excel sayfasını sürekli bu iş için kullanmk isityorum. bir hücreye web sayfasından aldığüım iban noyu yapıştırınca yanındaki hücrede boşluksuz oluştuırmasını istiyorum sadece. tüm boşluklar gitmeli. net bankacılığında boşluk olmuyor ama şirket hep öyle veriyor. formülle olabiliyorsa daha iyi olacak.

teşekkürler.

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
öncelikle boşluk silmeyle ilgili bu yeni konu için kusura bakamyın.3 sayfa sonuç çıkıyor başından ve sonda silmeyle çarpmayla alaklı bir sürü çözüm vardı.

ben ise bir excel sayfasını sürekli bu iş için kullanmk isityorum. bir hücreye web sayfasından aldığüım iban noyu yapıştırınca yanındaki hücrede boşluksuz oluştuırmasını istiyorum sadece. tüm boşluklar gitmeli. net bankacılığında boşluk olmuyor ama şirket hep öyle veriyor. formülle olabiliyorsa daha iyi olacak.

teşekkürler.
Merhaba Webden aldığınız IBANlar TRL09 3456 7654 2345 gibi 26 haneli
bunu A1 varsayarak
Kod:
=YERİNEKOY(A1;" ";"")

Excel Vers. ve Dili
fhdhgdf
herhangi bir başka kod veya işlev olmadığından örnek dosya yoktu. Black Lord'un çözümü tam istediğim olaydı.

Teşekkürler. Hoşçakalın.

Excel Vers. ve Dili
iş: 2010 İngilizce

ev:2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07.08.2023
boşluk silmek istediğiniz iban alanını işaretleyin ctrl+H ye basın bul (find) kısmına ~ (alt+ü) ve bir boşluk, değiştir(replace) kısmını boş bırakın tamam diyin..

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
herhangi bir başka kod veya işlev olmadığından örnek dosya yoktu. Black Lord'un çözümü tam istediğim olaydı.

Teşekkürler. Hoşçakalın.
Rica ederim
Kolay gelsin