• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Iban düzenleme

Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşlar merhaba,

sorum ekli dosyanın içinde turuncu alanda. bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Allah herkesten razı olsun.

Ekli dosyalar

Sub iban()
For i = 1 To 2
Cells(23 * i - 13, 2) = Cells(23 * i - 2, 1)
Next
End Sub
iki tane için bu kodu deneyebilirsin. artırmak istersen 2 yerine istediğin kadar sayı yazabilirsin.

Merhaba,

2 değilde 4 farklı veri ekleyerek dosyanızı tekrar eklermisiniz.

.

eğer satıcı kodu ve baka adını silmek istiyorsanız
Sub iban()
For i = 1 To 2
Cells(23 * i - 13, 2) = Cells(23 * i - 2, 1)
Next i
For j = [a65536].End(3).Row To 1 Step -1
If Cells(j, 2) = "" Then Rows(j).Delete
Next j
End Sub
bu kodu deneyebilirsiz

IBAN

Merhaba,

2 değilde 4 farklı veri ekleyerek dosyanızı tekrar eklermisiniz.

.

Merhaba dosyayı ekliyorum. Sarı,Turuncu ve Kırmızı renkli olan hücrelere hangi hücrenin gelmesi gerektiğini yazdım. C18 olan hücre Banka hesap numarası, C21 olan hücre IBAN numarası.bazılarında IBAN no var bazılarında Banka hesap numarası. Bunları yanyana getirebilirsek çok sevinirim. Sıralama hep aynı şekilde gidiyor. Satıcının adından 23 satır sonra Başka satıcı adı geliyor. Diğer bölümlerde aynı. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

IBAN

eğer satıcı kodu ve baka adını silmek istiyorsanız

bu kodu deneyebilirsiz

Merhaba dosyayı ekliyorum. Sarı,Turuncu ve Kırmızı renkli olan hücrelere hangi hücrenin gelmesi gerektiğini yazdım. C18 olan hücre Banka hesap numarası, C21 olan hücre IBAN numarası.bazılarında IBAN no var bazılarında Banka hesap numarası. Bunları yanyana getirebilirsek çok sevinirim. Sıralama hep aynı şekilde gidiyor. Satıcının adından 23 satır sonra Başka satıcı adı geliyor. Diğer bölümlerde aynı. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Satıcının adından 23 satır sonra Başka satıcı adı geliyor.

Merhaba,

Dosyanızda söylediğiniz gibi 23 satırda bir artma yok. Bazı veriler 22 bazı veriler 23 satırda bir artıyor. Örnek C53 - C75 arası, C98 - C120 arası gibi...

Bu durumla ilgili tabloyu yeniden düzenlemeniz mi gerekiyor ?

Not : Aynı konuyla ilgili birden fazla konu başlığı açmamanızı rica ederim.

.

Teşekkür ederim Ömer bey. Dediğiniz gibi, aynı düzende gitmiyormuş. bazıları 22 bazıları 23 satır. bu sayfayı bu şekilde düzenlemek zor. mecburen elle yapıcaz. ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. sizden ve sizin gibilerden.

Geri