• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İade Listemde Eğer Formül Hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ERRİC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERRİC

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2009
Merhaba Ekteki

dosyamda u sutunundaki formüllerimde hata var "U5" E doğrusunu yazıp aşağı çekeceğim ama yapamadım ; soru şu

eğer "t5" deki değer 1 ise düşeyaradan rakamı getirsin; getiriyorda fakat sorun 2 olanların değerlerini de getiriyor yani; sınama1 deki eğer(t5=1) kısmını görmüyor ;

BİR DİĞER SORUN DA

191 sayfasında bir fatura 136 sayfasında ayrı satırlarda (sarı ile boyalı) parça parça düşülmüş olabiliyor yani "K5-U5" FORMÜLÜNDE "U5" için değerlileri toplamalı sanırım "e topla" da formülün içine girecek yada topla.çarpım ama yapamadım
malesef 2 .yanıtta dosyanın boyalı halini ekliyorum şimdi

Saygılar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
İade listesinde Eğer Formül Hatası

Merhaba Ekteki

dosyamda u sutunundaki formüllerimde hata var "U5" E doğrusunu yazıp aşağı çekeceğim ama yapamadım ; soru şu

eğer "t5" deki değer 1 ise düşeyaradan rakamı getirsin; getiriyorda fakat sorun 2 olanların değerlerini de getiriyor yani; sınama1 deki eğer(t5=1) kısmını görmüyor ;

BİR DİĞER SORUN DA

191 sayfasında bir fatura 136 sayfasında ayrı satırlarda (sarı ile boyalı) parça parça düşülmüş olabiliyor yani "K5-U5" FORMÜLÜNDE "U5" için değerlileri toplamalı sanırım "e topla" da formülün içine girecek yada topla.çarpım ama yapamadım

Saygılar

Ekli dosyalar

Geri