Hücre renklendirme

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Arkadaşlar kolay gelsin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Sorumun tam olarak kategorisini bulamadığım için buraya yazıyorum. Elimde 20 sheetlik bir excel dosyası var. 1. sheet sabit liste olarak duruyor diğer sheetlerde de içerikler söz konusu, o içeriklerden bazıları değişiyor, ve bu değişim renk değişimi. Yani hücrenin rengi manuel olarak değiştiriliyor ve bu renk değişimini otomatik olarak 1. sheet de de aynı hücre de görmek istiyorum.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sonuca ulaşamadım hiçbir şekilde.

Teşekkürler

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Dosyanızın örneğini eklerseniz çözüme ulaşmak kolaylaşacaktır.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Ornek bir dosya hazırladım arkadaşım 2.sheet de ki baş. sütunun rengi ne ise aynı renk 1.sheet de aynı sütunun altındaki hücrede olacak değiştiğinde de değişecek

Yardımlarınız için çok teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Arkadaşlar kolay gelsin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Elimde 20 sheetlik bir excel dosyası var. 1. sheet sabit liste olarak duruyor diğer sheetlerde de içerikler söz konusu, o içeriklerden bazıları değişiyor, ve bu değişim renk değişimi. Yani hücrenin rengi manuel olarak değiştiriliyor ve bu renk değişimini otomatik olarak 1. sheet de de aynı hücre de görmek istiyorum.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sonuca ulaşamadım hiçbir şekilde. Örnek ekte gönderdim. 2.sheet de ki baş, rev.vs vs altındaki hücre rengi ne ise 1.sheet de aynı ürünün baş rev. vs vs vs sütunun altındaki hücrede de değişecek.

Yani Aba-50 baş. rengi yeşil ise 1.sheet de de yeşil olacak değiştirilirse aynen otomatik olarak değişicek

Teşekkürler

Ekli dosyalar