• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre doldurma

Selamlar öncelikle bu kadar faydalı bir site yaptığınız için hepinize teşekkür ederim.

Benim sorum sayfa 1 de yazılan bir veriyi sayfa 2'deki satırlarda nasıl yazdırabilirim.

Ã?rneğin; Birinci sayfanın A1 hücresinde ; 5 , A2'de elma yazıyor. İkinci sayfada 5 satıra elma yazdırabilirmiyim?

Þimdiden Teşekkürler.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Merhaba

Forumumuza hoşgeldiniz. Sorunuzu biraz daha açarmısınız. Anladığım kadarıyla A1 hücresinde yazılan sayı 5 ise Sayfa2 nin 5.satırına A2 deki değeri yazdırmak istiyorsunuz. Veya sayfa1 A1 hücresindeki değer 4 ise sayfa2 de 4. satıramı yazılacak? kısaca sayfa1 A1 hücresindeki değer sayfa2 deki yazılacak satırın numarasınımı veriyor?

T

TRABLUS

Misafir
Benim anladığım kadarı ile;
yazının nereye yazılmasını istiyorsanız o hücreye = işareti koyun ve hangi sayfanın hangi hücresini yazdırmak istiyorsanız o hücreyi mause ile tıklayın ve enter yapın.İstediğiniz zannedersem budur.Kolay gelsin.

Kusara bakmayın tam izah edemedim. A1 hücresine yazdığım değer kadar, sayfa2'de o kadar satıra elma yazdırmak istiyorum. Ek'te bir örnek gönderdim.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Ekteki örneği inceleyiniz.

NOT:Eğer 5 rakamından çok büyük sayılar kullanılmayacaksa,formüllerlede yapılabilir.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Aynı örnekte sayfa3 e formüllerle yapılmış bir örnek ekledim. Formülleri aşağıya doğru sürükleyerek çoğaltabilirsiniz.