• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücreyi yanıp sönen nasıl yapacağım yardım....

Excel Vers. ve Dili
excell xp
türkçe
arkadaşlar excellde basit bir çalışma yaptım döviz-altın alıp satma ile ilgili..TL yi dövize ve altına çeviren bir çalışma...işlem sonucunu kar varsa hücre yeşil, zarar varsa kırmızı olarak hücreyi görüntülyebiliyorum..ama aynı zamanda hücrenin içindeki rakamında yanıp sönmesini istiyorum nasıl yaparım...

office 2007 kullanıyorum..

saygılarımla.........

arkadaşlar excellde basit bir çalışma yaptım döviz-altın alıp satma ile ilgili..TL yi dövize ve altına çeviren bir çalışma...işlem sonucunu kar varsa hücre yeşil, zarar varsa kırmızı olarak hücreyi görüntülyebiliyorum..ama aynı zamanda hücrenin içindeki rakamında yanıp sönmesini istiyorum nasıl yaparım...

office 2007 kullanıyorum..

saygılarımla.........

Merhaba,

Öneri ;

2003 formatında, açıklamalı bir dosya eklerseniz, çabuk ve doğru çözüm alırsınız, dosyanızda yanıp-sönmesini istediğiniz hücre yada hücreleri belirtmeniz de gerekir,

Döviz çeviri E8 hücresi ve

Altın çeviri E17 hücrelerinin

yapılan hesaplama sonucunda yanıp sönmesini istiyorum.

yardımınız için şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Merhaba sayın Murtaza!!! sitenin üyesi Değerli bir arkadaşımızın emeği olan ekteki dosyayı incelemenizi öneririm.saygılar!!!

Ekli dosyalar

inceledim istediğim gibi sonuç..

nasıl yapacağım yol gösterirmisiniz...

Merhaba sayın Murtaza!!! eklediğim dosyadaki kodları dosyanıza uyarlayacak kadar bilgim maalesef yok. Yanlız kodları Alt+F11 tuş kombinasyonu ile vba editörünü açarak inceleyebilirsiniz.saygılar!!!

Merhaba sayın Murtaza!!! eklediğim dosyadaki kodları dosyanıza uyarlayacak kadar bilgim maalesef yok. Yanlız kodları Alt+F11 tuş kombinasyonu ile vba editörünü açarak inceleyebilirsiniz.saygılar!!!

yarmınınız için sağolun vba editörünü açıp inceler kendi dosyama uyarlamaya çalışırım..saygılar...

Yalnız Dosya boyutu sanıyorum Koddan kaynaklanıyor çok büyük daha küçük bir dosya örneği ekte. Açık Hali 38.KB
Alıntıdır
dosyanızı inceledim ama kendi dosyama uyarlayamadım.biraz daha karıştırayım ben..

yada benim gönderdiğim dosyayay bunu uygulayabilirmisiniz...

kolay gelsin

Selamlar,

Ekte örnek dosyanıza gerekli uyarlamayı yaptım. İncelermisiniz.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Ekte örnek dosyanıza gerekli uyarlamayı yaptım. İncelermisiniz.

çok teşekkür ederim Korhan arkadaşım..istediğim gibi olmuş..

yardımınız için teşekkür ederim...

ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlarada teşekkür ederim...

saygılarımla

Geri