• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

HÜCREYE VERİ DOĞRULAMA İLE LİSTE OLUŞ.BU LİSTE İÇİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 - Türkçe
HÜCREYE VERÝ DOÐRULAMA ÝLE LÝSTE OLUÞ.BU LÝSTE ÝÇÝ

DEÐERLİ ARKADAÞLAR;
EXCELDE BİR HÜCREYE VERİ DOÐRULAMA İLE LİSTE OLUÞTURDUÐUMDA HÜCRE ÜZERİNDE ALT+ AÞAÐI OK TUÞLARINA BASTIÐIMDA HÜCRE ALTINDA OLUÞTURDUÐUM LİSTE GÃ?RÜNÜYOR FAKAT LİSTEDE 5000 SATIRDAN SADECE BİR TANESİNİ ARATMAM GEREKİYOR VE BU LİSTE İÇİNDE ARAMA YAPAMIYOR LİSTEDEKİ BİLGİYE ERİÞİMDE GÜÇLÜK ÇEKİYORUM. FARKLI BİR YOLU VARMI BİLMİYORUM FAKAT VARSA ÇOK İÞİME YARAYACAK. BİLENİNİZ VARSA CEVABINIZI BEKLİYORUM. ÞİMDİDEN TEÞEKKÜRLER. :kafa:

bir de veri / süz / otomatik süz 'ü kullan .Bunu yaparken excelin listeyi algılaması için listenin ilk satırından bir hücre seçili olmalıdır...

Doğrulama yerine bir combobox kullanın bu durumda yazdığınız harfe göre veriye kendi otomatikman gidecektir.

HAMZACAN VE LEVENTM Ã?NCELİKLE İLGİNİZE TEÞEKKÜR EDERİM. EXCEL 2003 - TÜRKÇE KULLANIYORUM. HERİKİNİZİN CÃ?ZÜMÜDE İÞİMİ GÃ?RECEKTİR. FAKAT BANA BUNU EXCELL ÇALIÞMA SAYFASINDA Ã?RNEKLİYEREK YAPABİLRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM. HERİKİNİZEDE TEÞEKKÜR EDERİM :hey:

Ekte combobox ile ilgili bir örnek hazırladın. İçinde açıklamalarımda mevcut.

MERHABA LEVENTTM

MESAJIMA VERDİÐİNİN CEVAP İÇİN TEÞEKKÜR EDRİM. SON GÃ?NDERDİÐİNİZ Ã?RNEK ÇALIÞMA İSTEDİÐİMİ ÃžUAN KARÞILIYOR.
MESAJI YENİ OKUYABİLDİM. BU YÜZDEN YANITIM GEÇ OLDU. KOLAY GELSİN

Geri