• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreye koşullu renklendirme

Katılım
12 Nisan 2012
Mesajlar
533
Excel Vers. ve Dili
Microsoft office professional plus 2019
Merhaba.Ekli dosyadaki tabloda hücrelere çift tıklandığında rakam yazmaktadır.Yapılmak istenen herhangi bir hücreye çift tıklandığında BANKA mı ELDEN mi şeklinde bir soru penceresi açılacak ve eğer banka seçilirse hücre kırmızı,'Elden' seçilirse hücre yeşil renk olacak.
İkinci bir husus ise 2022 isimli sayfadan bir hücre silindiğinde Data sayfasındaki karşılık gelen hücredeki veri de silinecek.
Yardımcı olabilecek arkadaşa Teşekkür ediyorum.
 

Ekli dosyalar

Merhaba,
.Sanırım apartman aidatı takip etmek istiyorsunuz
Bununla ilgili çalışmayı inceleyin.
umarım işinizi görür eksik yönleri varsa geliştirilir.
selametle
 

Ekli dosyalar

Kapsamlı güzel bir çalışma olmuş.Dosyayı inceledim ve aşağıdaki hususların eklenmesinin daha iyi olacağını düşündüm.
1-Aylık mahsup kaydı yine bulunsun ama har ay alınacak paralar belli.Fazladan iş yapmamak adına Anasayfada oluşturduğum butona tıklanınca BAKİYE TABLOSU ve GENEL sayfasındaki mahsup satırlarını yine ANASAYFADA oluşturduğum sabit giriş tablosundaki aylara ait rakamları baz alarak doldurursa daha iyi olur.Böylece AYLIK MAHSUP KAYDINA gerek kalmaz ve sadece zorunlu durumda kullanılır.
2-Hatalı giriş yapma ihtimaline karşı uygun bir alana KAYIT SİLME butonu eklenirse iyi olur.
Çok acil değil zamanınız olduğunda yaparsınız.
 

Ekli dosyalar

merhaba,
Hallederiz müsait olduğumda yüklerim.
Selametle
 
Merhaba
Dosyanız ek'tedir.
Selametle
 

Ekli dosyalar

Geri
Üst