• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücrenin yanıp sönmesi

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft exel türkçe
arkadaşlar sizi meşgul ediyorum kusura bakmayım ama benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

ekli dosyada göründüğü gibi A1 sütünündeki rakamdan B1 sütünü çıkıyor sonuç C1 hücresine çıkıyor. yalnız C1 hücresi eksiye düşünce renkli yanıp sönerek uyarı vermesini istiyorum
ilginize şimdiden teşekkürler

merhaba
örnek dosya yok. C1 hücresine koşullu biçimlendirme uygulayarak renklenmesini sağlayın. sürekli yanıp sönmesi kullanışlı olmaz, çalışmanızı engeller.

arkadaşlar sizi meşgul ediyorum kusura bakmayım ama benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

ekli dosyada göründüğü gibi A1 sütünündeki rakamdan B1 sütünü çıkıyor sonuç C1 hücresine çıkıyor. yalnız C1 hücresi eksiye düşünce renkli yanıp sönerek uyarı vermesini istiyorum
ilginize şimdiden teşekkürler

Sanırım buna yakın birşey talep ettiniz şimdi Bu örnek ise flash etkisinin hücre içerisine yazacağımız bir rakama bağlı olarak ve kısa bir süre devam etmesini istediğimiz koşullar için düşünülmüş. Benim örneğimde flash etkisi Sheet1 deki herhangi bir hücreye ' 7 ' rakamının yazılması ile oluşuyor ve hücre arka planı 10 kez kırmızı olacak şekilde parlıyor. Elbette siz macrodaki flash sayısını (n) ve süresini (delay) ihtiyaçlarınız doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Bu etkinin diğer sayfalarda da kullanılabilmesi için flash modülünü genel bir modül altın alıp herhangi bir sayfadan işletebilirsiniz.

ilginize teşekkür

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim yalnız ekli dosyada olduğu gibi c1 hücresi eksi durumuna düşünce yanıp sönerek kullanıcıyı uyarmasını istiyorum
eksiye düşmeden ikaz vermesine gerek yok sadece eksi durumunda uyarı istiyorum
örnek

a1 hücresi= 10.000
b1 hücresi= 15.000
c1= a1-b1= -5.000 olur

c1 hücresi olan -5.000 ikaz vermesi

saygılarımla

Selam

Örneği incelerseniz koşullu biçimlendirmeyle yapılabilir.
Amaç sadece uyarı vermesini sağlamaksa işini görür.
Sevgilerimle...

Merhaba,

Levent beyin verdiği linki inceleyin.

Geri