• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücrenin sinyal gibi yanıp sönmesi

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
merhaba arkadaşlar.
burdaki sorulara verilen cvpları hayranlıkla izliyorum, gönülden taktir tşk ediyorum ustalarımıza.

beim soru şu şekilde:
a hücresine herhangi bilgi girişi olduğunda b hücresinden ona okey verene kadar 2 renk halinde yanıp sönmesini sağlayabilir miyiz.

sayfayı açınca dikkatimi çeksin diye...

yanıt

tşk ederim hocam ilginiz için.. bundan pek bişey anlamadım daha doğrusu kodlarla yapılsa daha iyi olacak sanırım A B C D E sütunlarında ki satırlara herhangi bi yazı yazıldığında kırmızı F sütündakı yazılara OK yazıldığında yeşil olmasını istiyorum. normalde exceli iyi bilen birisi değilim. stok raporlama ile ilgili bi abımızın yaptığı makro çalışmasında kullanacaktım. iş presedürü değişince çalışmayı yenilemek gerekmekte ancak kimseden yenilemek için destek alamadım. bende küçük adımlarla kendim oluşturmaya karar verdim ama exceli çok az bilen birisiyim makroyu hiç bilmiyorum :) artık gazamız mubarek olsun :)

tşk ederim hocam ilginiz için.. bundan pek bişey anlamadım daha doğrusu kodlarla yapılsa daha iyi olacak sanırım A B C D E sütunlarında ki satırlara herhangi bi yazı yazıldığında kırmızı F sütündakı yazılara OK yazıldığında yeşil olmasını istiyorum. normalde exceli iyi bilen birisi değilim. stok raporlama ile ilgili bi abımızın yaptığı makro çalışmasında kullanacaktım. iş presedürü değişince çalışmayı yenilemek gerekmekte ancak kimseden yenilemek için destek alamadım. bende küçük adımlarla kendim oluşturmaya karar verdim ama exceli çok az bilen birisiyim makroyu hiç bilmiyorum :) artık gazamız mubarek olsun :)

Öncelikle "hocam" lakabını kabul etmiyorum, forumdaki hocalarıma haksızlık olur. Ben sadece elimden geldiğince yardım edebilirim.

Sorunuza gelince dediğim gibi makro ile çok problemli ve zor olur ayrıca beni aşar, ama dosya eklerseniz koşullu biçimlendirme ile dikkat çekecek bir şeyler yapılabilir.

tam istediğim gibi bişey bu. pekı ben bunu kendi sayfama nasıl ekleyebilirim ?

Arkadaşlar;

Hsntetik arkadaşımızın eklediği kapasite durumu tablosu çok güzel bir çalışma.

Ancak dosyayı kapatırken hata veriyor.Bunun için ne yapabiliriz ?

Geri