• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreleri kopyalama

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
Slm
a6:c2000 hücreleri arasında değerler var bazı hücreler a b c renkli örn(a6;b6;c6 sarı+a10;b10;c10sarı renk standart)bazı hücrelerede değer gelmiyor
Benim istediğim a6:c2000 arasında hücrelerin renksiz ve değer olanlarını kopyalamak

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,
Kopyaladığınız hücreleri nereye yapıştıracaksınız?
Örnek dosya eklerseniz daha çabuk yanıt alırsınız.
Hoşçakalın.

İlk olarak sorunuzu açıklamışsınız ancak sadece kendiniz anlayacak şekilde. İkincisi en azından örnek bir dosya üzerinde anlatırsanız daha açıklayıcı olur ve daha kolay cevaplama imkanı olur. Hücreleri seçin kopyala deyin daha sonra yapıştırmak istediğiniz yere gelin hücreyi seçin sağ tıklatın özel yapıştır deyin sadece değerleri seçin ve yapıştırın...

veri sayfasındaki a6:c2000 hücreleri arasındaki değerleri kopyalamak istiyorum
ancak hücrelerin renkli ve boş olanlarını secmek istemiyorum. manuel kopyala yapıştır çok vakit alıyor bunun aynısından 38 dosya daha var ekte örnek dosya oluşturdum fikri olan varsa sevinirim
Şimdiden teşekkürler

dosya ektedir

Slm
a6:c2000 hücreleri arasında değerler var bazı hücreler a b c renkli örn(a6;b6;c6 sarı+a10;b10;c10sarı renk standart)bazı hücrelerede değer gelmiyor
Benim istediğim a6:c2000 arasında hücrelerin renksiz ve değer olanlarını kopyalamak

Ekli dosyalar

Merhaba,
Veri sayfasının E sütunundaki verilerin bulunduğu satırların A-B-C sütunlarında veri yoksa E sütunundaki değerleri Tablo sayfasının DL sütununun 9. satırından itibaren alt alta yazdıracak mıyız?
Bu arada renkli hücreleri göremedim örnek dosyanızda.
SONUÇ: Derdini anlatamayan, dermanını bulamaz !
Hoşçakalın.

a b c d e hücrelerine değer ayrı dosyadan gelmektedir
e hücresindeki sıralama tabla sayfasında aynı değer var ise renklendirme
yani yapmak istediğim veri sayfasına gelen değerler tablo sayfasında var ise o değeri almamak(almamak için renklendirme formülü uyguladım)
sizden istediğim veri sayfasındaki a6:c2000 arasındaki hücrelerde değer var ve hücreler renksiz ise kopyalama butonu oluşturma

Ben bu buton ile kopyalama yapabilirsen tablo sayfasına c d e hücrelerinin en altına value olarak yapıştıracam

Ekli dosyalar

Geri