• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreden Pdf Dosyasi acmak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Merhaba arkadaslar,ben bir Excel dosyasinda bazi hücrelerdeki verileri anlamak icin herhangi bir Pdf dosyasindan istedigim sayfanin acilmasini saglayabilirmiyim.
Mesala Excel Sayfa 1 Hücre A1' de Kaynak hatasi diye bir yazi var buraya basinca Kaynaklar isimli Pdf dosyasinin 23. sayfasi acilabilirmi, böyle birsey mümkünse yardiminizi bekliyorum tesekkürler.

Merhaba arkadaslar,ben bir Excel dosyasinda bazi hücrelerdeki verileri anlamak icin herhangi bir Pdf dosyasindan istedigim sayfanin acilmasini saglayabilirmiyim.
Mesala Excel Sayfa 1 Hücre A1' de Kaynak hatasi diye bir yazi var buraya basinca Kaynaklar isimli Pdf dosyasinin 23. sayfasi acilabilirmi, böyle birsey mümkünse yardiminizi bekliyorum tesekkürler.

Excel sayfasından pdf dosyası açmak için önce o pdf dosyasını exelde bir hücreye eklemen ve onu da simge olarak gösterilecek şekilde seçmen gerekiyor. Daha sonra ne zaman istersen o hücredeki pdf dosyası simgesinin üstüne çift tıklayarak pdf dosyası açabilirsin ama bütün sayfalar görünecektir.

ekle/nesne/adobe acrobat document/simge ile göster seçilecek/tamam/pdf dosyasının nerede olduğu adresini göster/tamam....

kolay gelsin

Geri