• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücreden hücreye veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba,

Mesela A1 hücresine 9006 gibi bir değer girdiğimde sağındaki B1,C1,D1,.... Z1 hücrelerinde 9006 değeri görüntülenmeli fakat özel durumlarda D1 yada H1 hücrelerine manuel olarak 1016 gibi farklı değer girebilmeliyim. Söz konusu veri aktarımı "=A1" formülü ile taşınması işimi görmüyor. Makro taşıma gerekmekte.
Yardımcı olacak arkadaşlara müteşekkir kalacağım....

ARKADAŞLAR BİR MAKRO YAZDIM BU C DOSYASININ İÇİNDEKİ, EZELL DOSYASINI OTOMATİK OLARAK 15.30 DA MAİL ATACAK ACABA KODLARI DOĞRUMU BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN
Sub Auto_Open()
Application.OnTime TimeValue("15:30:00"), "Mail_Gonderimi"
End Sub

Sub Mail_Gonderimi()

Dim Outapp As Object
Dim Outmail As Object

Set Outapp = New Outlook.Application
Set Outmail = Outapp.createıtem(0)

With Outmail

.from = "kemal.ozdil@naksan.com"
.To = "yusufgani.27@gmail.com"
.cc = ""
.Subject = "Günlük Üretim"
.Body = "Degerli Arkadaşlar;" & Chr(13) & _
"Günlük Üretim Ektedir." & Chr(13) & _
"Bilgilerinize Sunarım." & Chr(13) & _
"Saygılarımla"
.Attachments.Add ("C:\rapor.xlsx")
.Send 'or use .Display
End With
Set Outmail = Nothing
Set Outapp = Nothing
End Sub

Merhaba,

Mesela A1 hücresine 9006 gibi bir değer girdiğimde sağındaki B1,C1,D1,.... Z1 hücrelerinde 9006 değeri görüntülenmeli fakat özel durumlarda D1 yada H1 hücrelerine manuel olarak 1016 gibi farklı değer girebilmeliyim. Söz konusu veri aktarımı "=A1" formülü ile taşınması işimi görmüyor. Makro taşıma gerekmekte.
Yardımcı olacak arkadaşlara müteşekkir kalacağım....

dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [A:A]) Is Nothing Then Exit Sub
Range("B" & Target.Row & ":Z" & Target.Row).ClearContents
Range("B" & Target.Row & ":Z" & Target.Row).Value = Target.Value

End Sub

Ekli dosyalar

Merhaba
Sayfa1 koduna eklenmek üzere bir VBA makro ihtiyacım var.
Şöyle ki;
D sütununda giriş yaptığım TC noları üzerinden E sütunundaki konularda işlemler yapıyorum.
Kırmızı harf renkli işlemleri yaparsam G sütununa, koyu siyah renkli işlemler için de F sütununa fatura numaraları girmekteyim.
Problemim şu: Aynı sütunda bir TC nosuna hangi fatura nosunu kesmişsem, bu kişi tekrar gelip de aynı sütundaki işlemden yaparsa yeniden fatura kesmemem, yukarıda yazdığım fatura nosunu girmem gerekiyor.
F ve G sütunlarında aynı kişinin daha önceki işlemi kontrol edilerek, varsa eski fatura no gelmeli, aksi halde hücre boş kalmalı.
Bu arada F sütununa ait işlem yapıldığında G sütunu hücresi siyah zeminli, G sütununa ait işlem yapıldığında ise F sütunu hücresi siyah zeminli olmalı.
Böyle bir sayfa1 VBA makrosuna ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
k5lzlbpz_png.htm

Geri