• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücredeki sayı değerine göre renk ölçekleri

endexci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Merhabala arkadaşlar

Ekte excel tablom var liste sayfasında ekip isimleri yazıyor sayfa2 de açıklamaları var benim istediğim liste sayfasında H sütununda hücre içindeki değerleri sayfa2 sayfasında J sütununda arayacak karşısındaki sayı değerine göre liste sayfasındaki hücreyi 1 ile 100 aralığına göre renk ölçeği ile renklendirecek bu mümkün müdür çok şey mi istedim bilmiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Kardeş Liste sekmesinde H sütunun yanına düşey ara ile karşılık değerlerini getirtip sonra o rakamların geldiği sütunu Koşullu biçimleme ile 3 Dereceli Renk Ölçeğini kullanarak değerlere göre renk belirlemesi yapabilirsin. Acaba çok mu basite alıp anlattım yapmak istediğin böyle birşey mi ?

Ekli dosyalar

Kardeş Liste sekmesinde H sütunun yanına düşey ara ile karşılık değerlerini getirtip sonra o rakamların geldiği sütunu Koşullu biçimleme ile 3 Dereceli Renk Ölçeğini kullanarak değerlere göre renk belirlemesi yapabilirsin. Acaba çok mu basite alıp anlattım yapmak istediğin böyle birşey mi ?

Sayın Wahap70 öncelikle çözüm öneriniz için teşekkür ederim.Liste sayfasında H sütununun yanındaki sütunların hepsi dolu, boş sütün yok, yani benim H sütununu kullanarak yapmam lazım bu şekilde çözüm önerisi olan arkadaşların desteklerini rica ediyorum.

Geri