Selamlar Ben ekteki örnekte basit bir euro veya TL tutarını çapraz kuru girildiğinde $ a dönüştüren bir formül yaptım..ancak ben bazen giren veya çıkan sütunlarına direk elle giriş yapıyorum..daha sonraki günler geri dönüp çapraz kur üzerinden hesaplama yapmam gerekiyor..ancak geri dönünce hücredeki formül evvelden elle giriş yapmam nedeniyle silindiğinden her seferinde tekrar formül oluşturmak zorunda kalıyorum..ben elle giriş yapsam bile kur ve Euro-TL değerlerini girdiğimde durumu anlayıp tekrar hesaplama yapabilen gizli bir formül oluşturulabilirmi ?..kısacası C ve D sütunlarını $'a çevirme işini G,H, ve I sütunlarına giriş yapıldığı vakit algılayıp C ve D sütunlarını tekrar hesaplayan bir formül istiyorum..
Not: C ve D sütunlarına aynı anda giriş çıkış hiçbir zaman yazılmamaktadır..Aynı şekilde H ve I sutunlarınada Aynı anda giriş olmamaktadır..
Not: C ve D sütunlarına aynı anda giriş çıkış hiçbir zaman yazılmamaktadır..Aynı şekilde H ve I sutunlarınada Aynı anda giriş olmamaktadır..