• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücrede farklı ayrıştırma yapmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Merhaba

ek'teki excel tabloda örnek mevcut detayı tabloda açıklanmıştır. Acil yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Çok güzel teşekkür ederim fakat parantez içindeki in değeri noktadan sonra 2 rakkamlı olabilir mi?

Çok güzel teşekkür ederim fakat parantez içindeki in değeri noktadan sonra 2 rakkamlı olabilir mi?

F2 hücresine ekteki formulu kopyalayıp aşağı doğru çekiniz.

Kod:
=PARÇAAL(B2;MBUL("(";B2;1)+1;MBUL(".";PARÇAAL(B2;MBUL("(";B2;1)+1;99);1)+2)

Merhaba
Patronun istediği şekir farklılaştı. Bana yardım edebilirmisin. Burdan yazarak anlatmam zaman kaybı olacak. Eğer müsaitsen telefonda yardım edebilirmisin? Adım Taner 533 655 75 89 şahsi telefonum telefonumu çaldırım ben sizi arayım. Yardımcı olurmusunuz?

Merhaba
Patronun istediği şekir farklılaştı. Bana yardım edebilirmisin. Burdan yazarak anlatmam zaman kaybı olacak. Eğer müsaitsen telefonda yardım edebilirmisin? Adım Taner 533 655 75 89 şahsi telefonum telefonumu çaldırım ben sizi arayım. Yardımcı olurmusunuz?

Sorunuzu formdan yeni başlık altında açın. Mutlaka yardımcı olacak kişiler çıkıcaktır. Haricinde Msn,Skype,Cep telefonu gibi araçlarla yardım edebileceğimi sanmıyorum.

Sorunuzu formdan yeni başlık altında açın. Mutlaka yardımcı olacak kişiler çıkıcaktır. Haricinde Msn,Skype,Cep telefonu gibi araçlarla yardım edebileceğimi sanmıyorum.

Yardımların için teşekkür ederim eyvallah

Geri