Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fakat ben şu şekilde A2 hücresini B2:G2 arasında aratabilir miyim öğrenmek isterim.
Şu şekilde yani FİND ile arar gibi yani A2 hücresi B2:G2 arasında bir hücrede bir metin içerisinde var ise aynı şekilde formülü yazmak mümkün mü acaba?
Hani A2 hücresi B2:G2 arasında hem bire bir eşleşince VAR yazsın hemde bu hücrelere bu A2 yi içerirse yine VAR yazsın.
İlk mesajınızda bu detaydan bahsettiğinizi görmüyorum. Sorularınıza göre yanıtlar veriyoruz. Eklediğiniz dosyada da hep eşleşen veri uygulaması yapmışsınız. Bu sebeple "içerir" mantığı ile arama yapmak istediğinizi anlayamadım.
Formülü aşağıdaki şekilde değiştirip kullanabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.