• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre Verisi Çok Büyük

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mfacem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 - Türkçe
Daha önce excelde hazırladığımız bir tabloyu şimdi açmaya çalıştığımızda önce "dosyanın uzantısı belirtilenden farklı" devam etmek istiyormusunuz? Şeklinde uyarı alıyoruz. Ardından "Evet" dediğimizde bu sefer "Hücre Verisi Çok Büyük" şeklinde başka bir uyarı geliyor. Onada "Evet" deyince bu sefer içinde anlamsız yazılar olan bir excel sayfası açılıyor. İlgili dosya ile hata raporunun oluşturulduğu metin dosyasını ekledim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
dosyanızı açtım bir sıkıntı yok dosyanız açılıyor.

Halit bey dosyayı ben dahil bir çok arkadaşım açamadı (ofis 2007). Herhangi bir işlem yapmadanmı açtınız?

Halit bey dosyayı ben dahil bir çok arkadaşım açamadı (ofis 2007). Herhangi bir işlem yapmadanmı açtınız?

ben 2003 kullanıyorum dosya direk açıldı ve bir sıkıntı yok
herhalde sürümden kaynaklanan sıkıntı var

dosyanız web sayfası olarak kayıt edilmiş ondan dolayı açamıyorsunuz.

Halit3, yurttaş, İhsan Tank ellerinize sağlık teşekkür ederim. Bu şekilde daha bayağı excel dosyam var. Formatı nasıl değiştiriliyor?

F12 farklı kaydet tuşunu kullanarak format'ı değiştirebilirsiniz.
kayıt türü'nü excel çalışma kitabı olarak değiştiriniz.

F12 farklı kaydet tuşunu kullanarak format'ı değiştirebilirsiniz.
kayıt türü'nü excel çalışma kitabı olarak değiştiriniz.

Sn. İhsan Tank dediğiniz yolu izliyorum (F12>farklı kaydet>excel çalışma kitabı) yine aynı anlamsız yazılar çıkıyor, nerede hata yapıyorum?

Sn. İhsan Tank dediğiniz yolu izliyorum (F12>farklı kaydet>excel çalışma kitabı) yine aynı anlamsız yazılar çıkıyor, nerede hata yapıyorum?

2003 yükleyerek sorunu çözebilirsiniz ben öyle yaptım sizin dosyanıza önce 2003 formatına çevirdim
sonra tekrardan 2007'ye çevirdim.
2007'de açarken hata ile karşılaştığım için böyle bir yol denedim.
dilerseniz konu açık kalsın 2007 kullanan arkadaşlardan bilen varsa yardım eder
kolay gelsin

2003 yükleyerek sorunu çözebilirsiniz ben öyle yaptım sizin dosyanıza önce 2003 formatına çevirdim
sonra tekrardan 2007'ye çevirdim.
2007'de açarken hata ile karşılaştığım için böyle bir yol denedim.
dilerseniz konu açık kalsın 2007 kullanan arkadaşlardan bilen varsa yardım eder
kolay gelsin
İlginiz ve yardımınız için Teşekkür Ederim Sn. İhsan Tank.
2007 kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Arkadaşlar fikri olan veya yöntemini bilen varsa yardım bekliyorum.

dosyanızı açarken Birlikte aç seçeneğinden internet Explorer seçiniz ve açınız.eğer açılmıyorsa ofisin 2003 sürümünü yükleyin ve aşağıdaki dasyanın içindeki makroyu çalıştırın dosyaların bulunduğu klasörü seçmeniz yeterli olacaktır.böylece dosyaların formatını değişmiş olacaktır.

daha sonra isterseniz 2007 yi yükleyebilirsiniz.

not: gönderdiğiim dosya 2007 sürümünde çalıştırırsan sonuç alamazsınız.

Ekli dosyalar

Geri