• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücre toplama makrosunda hata

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
Sheets("Ödeme Emri").Range("T31") = "" & Format(Sheets("Ödeme Emri").Range("T13"), "#.,00" & " ")+ " & Format(Sheets("Ödeme Emri").Range("T14"), "#.,00" & " ")+ " & Format(Sheets("Ödeme Emri").Range("T15"), "#.,00" & " ")+ " & Format(Sheets("Ödeme Emri").Range("T15"), "#.,00" & " ")

Düzeltilmiş şekli için yardımcı olabilir misiniz?

T15 iki kere yazılmış::cool:

Olayı çözdüm
Sheets("Ödeme Emri").Range("T31") = "" & Format(Sheets("Ödeme Emri").Range("T13") + Sheets("Ödeme Emri").Range("T18"), "#.,00" & " ") gibi yaptım oldu.

Evren abi sondaki T15 T16 olacak. Hata bende özür dilerim.
Eğer müsaitseniz
Ödeme emrinde
Sheets("Ödeme Emri").Range("b34") = "Yukarıda Yazılı "&(YAZIM.DÜZENİ((YaziyaCevir(R31)&" Bütçe Gideri tahakkuk ettirilmiştir. Ödenmesi / Mahsubu gerekir."))) formülünü sitede aldım ama bunu da makroya dökeyim dedim. Sitede bulamadım. Yardımcı olabilir misin abi

Deneyiniz.:cool:
Kod:
Sheets("Ödeme Emri").Range("B34").Value = WorksheetFunction.Proper(Range("R31").Value)

Evren abi ben beceremedim.
Bu yüzden dosyayı ekliyorum.
B33 ve B54 deki yazıyı makroya dökemedim.

Ekli dosyalar

"Yukarıda Yazılı " & WorksheetFunction.Proper(YaziyaCevir(Sheets("Ödeme Emri").Range("R31").Value) & " Bütçe Gideri tahakkuk ettirilmiştir. Ödenmesi / Mahsubu gerekir.")
Bir diğeri de evren abi,
Sheets("Ödeme Emri").Range("b54") = "Yalnız " & WorksheetFunction.Proper(YaziyaCevir(Sheets("Ödeme Emri").Range("M37").Value) & " Aldım.")

şeklinde oldu

Son düzenleme:
Geri