• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hucre sifreleme

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
şifre="1234"

sayfalarda istenen hücrelerin şifrelenmesi (kilitlenmesi)

Ekli dosyalar

arkadaslar. Benim yapmak istediğım sey kod yardımıyla ıstediğim zaman hucrelere şifre koymak ama bu hucre aralığını ben belırlıycem yani 300 yazdıgımda 300. üncü hucreye kadar sıfreleyecek 500 yazdığımda 500.üncü hucreye kadar sifreleme yapacak. Kolay gelsin.

benim yapmak istediğim böyle değil, inputbox yardımı ile şifrelenecek hücreyi kendim belirliycem, yani a100:z100 yazdığımda o aradaki bütün hücreler şifrelenecek istediğim zaman da hücreleri aktif hale getirmek istiyorum. yardımcı olursanız

benim yapmak istediğim böyle değil, inputbox yardımı ile şifrelenecek hücreyi kendim belirliycem, yani a100:z100 yazdığımda o aradaki bütün hücreler şifrelenecek istediğim zaman da hücreleri aktif hale getirmek istiyorum. yardımcı olursanız

dosya aşağıdaki mesajda

dosyaya yeni eklemeler yapıldı

sayın halit3 userformu açtıgımızda;
1004 hata kodu geliyor.Ve aşagıdaki kod satırı işaretliyor.Rica etsem kontrol edenilirmisiniz.

Kod:
deg1 = ThisWorkbook.VBProject.VBComponents(Worksheets(ActiveSheet.Name).CodeName).CodeModule.Lines(1, 1)

sayın halit3 userformu açtıgımızda;
1004 hata kodu geliyor.Ve aşagıdaki kod satırı işaretliyor.Rica etsem kontrol edenilirmisiniz.

Kod:
deg1 = ThisWorkbook.VBProject.VBComponents(Worksheets(ActiveSheet.Name).CodeName).CodeModule.Lines(1, 1)

1. nolu dosya güncellendi

ekran görüntüsünü ekledim halit bey

Ekli dosyalar

ilginiz için teşekkürler halit bey işaretli degildi güvenlik düzeyini göstermiş oldugunuz gibi işaretledim.Userform açıldı fakar vardiyam bitii :) dosyayı akşam detaylı olarak inceliyecegim takıldıgım yer olursa rahatsız ederim

Selam;Bu çalışma benim içinde faydalı bir çalışma ama run time error '1004' kodu veriyor.Bu sorunu çözme imkanımız varmı acaba?

Selam;Bu çalışma benim içinde faydalı bir çalışma ama run time error '1004' kodu veriyor.Bu sorunu çözme imkanımız varmı acaba?

12 nolu mesajdaki resime bir bakınız. güvenlik düzeyi oyle olacak

Geri