• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre eşitleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pylor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003 kullanıyorum
değerli arkadaşlar ben değişken hücreleri sabit olan tek bir hücreye eşitlemek istiyorum ve eşitlemek istediğim hücreler ayrı ayrı sayfalarda formda birkaç örneğini buldum ama hemen hepsi sabit hücreleri eşitliyor benim sizden isteğim sayfa1 de b sütunundaki hücre derlerini sayfa2 deki C2 hücresi getirmek olacak ekte sunduğum örnekte size daha detaylı bilgi verdim yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

sayın bmutlu966 ilginiz için teşekkür ederim ekli dosyanızı inceledim ama içinde herhangi bir kod yada fonksiyon yok doğal olarakta dosya çalışmıyor benmi yanlış yapıyorum acaba

Arkadaşlar bu konuda bir fikri olan varmı acaba

istediğin şey buton yardımıyla yapılır ala yapacan veri kaç tane o çok önemli

veriler değişken B sütunu boyunca veri eklemeye devam edeceğim ama önemle ricam bu işlemi buton ile değilde çift tıklama olayının ardından gerçekleşmesidir bu söz konusu değilse dediğiniz gibide olabilir

Merhaba Kod Bölümüne ekleyip dener misiniz ?

Kod:
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)

Sheets("sayfa2").Range("c2").Value = Target.Value
Sheets("sayfa2").Select
Sheets("sayfa2").Range("c2").Select
End Sub

Asayın accuntant80 ilginiz için çok teşekkür ederim kodlar çok iyi çalışıyor hızlı ve hatasız elinize sağlık iyi günler (ilgilenen diğer arkadaşlarada ayrıca teşekkürler)

Rica ederim, güle güle kullanın.

Geri