• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre dolu ıse alt hücreye yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhabalar

Herhangı bir hücre yapıstırılan veya yazılan verı hucresı dolu ıse alt hucreye yazdırmak ıcın ne gıbı bır formul uygulayabılırım.

Örnek:

d37 hücresinde verı varsa hücre dolu ıse d38 hücresine,d38 hücresi dolu ıse d39 hücresine o da dolu ıse d40 hücresıne o da dolu ıse d41 eger o da dolu ıse d42
hücresıne yazdırmasıı ıstıyorum.

Merhabalar

Herhangı bir hücre yapıstırılan veya yazılan verı hucresı dolu ıse alt hucreye yazdırmak ıcın ne gıbı bır formul uygulayabılırım.

Örnek:

d37 hücresinde verı varsa hücre dolu ıse d38 hücresine,d38 hücresi dolu ıse d39 hücresine o da dolu ıse d40 hücresıne o da dolu ıse d41 eger o da dolu ıse d42
hücresıne yazdırmasıı ıstıyorum.

merhaba

yerleşik fonksiyonlar ile olmaz, makro ile olur.
örnek dosya ekleyiniz.

Ekteki dosya da yapmak ıstedıgım mevcut.Transfer listelerini Makro yardmı ıle Atama butonuna basarak Arac görev listesi yazan hücrelere yapıştırmak ıstıyorum

Örnek:
Q9-41 hücreleri arasında bulunan ve her satıdın basında buton ıle her hangı bır verıye(Q9-AA9 hücreleri arasında bulunan verılerı d37 hücresine kopyalamasının istiyorum fakat başka bir kesme yapıştırma işlemınde direk d37 hücresine yazarsa ilk veri kaybolmuş olucak bunu için d37 dolu ıse d38 hücresine o da dolu d39 gücresine yada d40 hücresine kopyalamasını ıstıyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yardımcı olurmusunuz

Geri