• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre dolgu rengi

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Herkese iyi günler şimdiden hayırlı bayramlar

ekteki dosya göründüğü gibi bir proforma yapcam ama ufak bir sorunum var. Ekteki proformada hücreler kavisli şekilde doldurulmuş bende hücremi o şekilde doldurmak istiyorum mümkünmüdür bu .

Herkese şimdiden yardımları için teşşekürler.

Ekli dosyalar

Demekki kimsenin bilmediği bir konuya değindikki yardım eden yokkk

Demekki kimsenin bilmediği bir konuya değindikki yardım eden yokkk

"Demekki kimsenin bilmediği bir konu" noktası İlginç bir tarz!!!

Pekala özel resim programı ile oluşturulmuş bir şablonu kullanmak istiyorsanız;
1-Proforma faturayı taratın.
2-Taradığınız resmn yazabileceğiniz tüm alanlarını boşaltın.
3-boşalttığınız ve yazmak istediğiniz alanları transparan yapın ve resmi .png uzantılı olarak kaydedin.
4-siteden syn. yurttaş'ın arka plan görüntüsü oluşturmayla ilgili uygulamasını bulun.
5-ilk sayfayı veri girişi olarak kullanın.
6-Syn yurttaşın benim "mükemmel" olarak tanımladığım tarzını ikinci sayfanıza uygulayın.
7-ikinci sayfayı yazıcıdan çıkartın.

Bu kadar...

Sayın İhsan Bey ,
Yazınıda belirttiğiniz "sn yurttaş" ın arka plan uygulamasıyla ilgili çözümünü bir türlü bulamadım.Eğer vaktinizi almayacak ve sizi uğraştırmayacak ise nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
Tşk ler

Sayın İhsan Bey ,
Yazınıda belirttiğiniz "sn yurttaş" ın arka plan uygulamasıyla ilgili çözümünü bir türlü bulamadım.Eğer vaktinizi almayacak ve sizi uğraştırmayacak ise nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
Tşk ler

Merhaba
Dosyadan ben bahsetmedim Syn : Muygun hocam bahsetti link'i eklemek bana nasip oldu.
Buyrun burada

evt şimdi fark ettim çok tşk ederim.Gerçekten neye niyet neye kısmet

herkes yanlış anlamış beni demmekki kimsenin anlamadığı konu derken böyle bir konu ilk kez açıldı diğe düşündüm yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Geri