• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre Değerini TextBox İçinde Görme

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
İyi akşamlar sayın form uzmanları bir sorum olucak A1 hücre değerini user form üzerinde değilde çalışma sayfasına koyduğum ve sürekli şekilde görünmesini istediğim bir textbox içinde görmek istiyorum formda bazı uygulama örnekleri buldum ama ne yaptıysam kendi çalışmama uyarlayamadım ve sizin için çok basit bir işlem olduğunu bildiğim için son çare sizden yardım istemeye karar verdim ekte gönderdiğim dosya üzerinde daha detaylı anlattım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Sayfa1'in kod sayfasına yazınız;
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
    If Target.Address(0, 0) = "A1" Then Sayfa1.TextBox1.Value = Target.Value
End Sub
Sadece A1'den bahsetmişsiniz, B1 de TextBox2'de görünecekse, koda göre siz ilave edersiniz...

Sayın Murat Osma cevabınız için çok teşekkür ederim ama sizden bir istirhamım olacak gönderdiğiniz kod ile toplam 5 ayrı textboxa veri girişi yaptım ama kod hüçre içeriği değişince çalışıyor benim sayfamda ise hücrelere veri girişi fonksiyonla ile oluyor örneğin A1 hücresi Toplaçarpım fonksiyonu ile belirli tarihler arasını sayarak bu tarihlerde kabul gören müşteri sayısını veriyor ve diğer hücrelerde böyle sizden ricam göndermiş olduğunuz kodu hücre içeriğinin değişim koşuluna değilde bir butona atasak ve ben bu butona basınca kod tetiklese olurmu acaba bu şekilde olursa benim için daha yarayışlı olur teşekkür ederim

Kusura bakmayın ama gönderdiğiniz dosyaya göre kodlar yazılır...
Mesajınızda ve dosyanızda ne yazıyorsa onlar dikkate alınır..
Sizin asıl dosyanızı biz bilemeyiz..

Maalesef imzamda da belirttiğim gibi bu tarz dosyalarla ilgilenmiyorum..

Arkadaşlar yardımcı olacaktır..

İyi akşamlar...

Sayın Osma ekteki gönderdiğim dosyada "veriyi al tuşuna bastığım zaman" ifadesini kullanmıştım ama yeteri kadar vurgulayamadım galiba ama yinede bilgi için teşekkürler çok lütufkarsınız nezaketinizden dolayı tekrar teşekkür ederim dosyam için ek bir öneriniz var ise öğrenmek isterim yok ise iyi akşamlar iyi çalışmalar

Geri