DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba arkadaşlar,
ayrı hücrelerde olan bilgileri tek bir hücrede birleştirmek istiyorum..ama 3 adımda yapabiliyorum..bunu tek adımda yapabileceğim bir uygulama var mıdır_? Yardımlarınız için teşekkür ederim...
=BİRLEŞTİR(A2;" ";"MODEL ARASI_";B2;C2)
=A2&" "&"MODEL ARALIĞI_"&B2&C2
Sub Birlestir()
Dim i As Long, Sh As Worksheet
Application.ScreenUpdating = False
Set Sh = Sheets("SON HALİ")
Sh.Range("A2").ClearContents
For i = 2 To Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
Sh.Range("A2") = Sh.Range("A2") & Chr(10) & Cells(i, "A") _
& " MODEL ARASI__ " & Cells(i, "B") & Cells(i, "C")
Next i
Sh.Range("A2") = Trim(Sh.Range("A2"))
Sh.Range("A2") = Right(Sh.Range("A2"), Len(Sh.Range("A2")) - 1)
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
Arkadaşlar çok teşekkür ederim allh razı olsun...
ömer bey sizin kodu uyguladım ilkinde oldu, fakat daha sonra sayfayı kapatıp açtım olmadı. Neden olabilir_? Bu arada sürekli makroları etkinleştir diye uyarı veriyor etkinleştiriyorum ama yine de olmuyor...
merhaba,
alternatif olarak,
.Kod:sub birlestir() dim i as long, sh as worksheet application.screenupdating = false set sh = sheets("son hali") sh.range("a2").clearcontents for i = 2 to cells(rows.count, "a").end(xlup).row sh.range("a2") = sh.range("a2") & chr(10) & cells(i, "a") _ & " model arası__ " & cells(i, "b") & cells(i, "c") next i sh.range("a2") = trim(sh.range("a2")) sh.range("a2") = right(sh.range("a2"), len(sh.range("a2")) - 1) application.screenupdating = true end sub
makro ayarlarını düşürmelisiniz bu 2007'de düşürme ayarı
diğer sorunuzu anlayamadım
bu kodları birkere uygulayabildim...dosyayı açıp kapadım ikincisinde olmadı...
Merhaba,
Alternatif olarak,
.Kod:Sub Birlestir() Dim i As Long, Sh As Worksheet Application.ScreenUpdating = False Set Sh = Sheets("SON HALİ") Sh.Range("A2").ClearContents For i = 2 To Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row Sh.Range("A2") = Sh.Range("A2") & Chr(10) & Cells(i, "A") _ & " MODEL ARASI__ " & Cells(i, "B") & Cells(i, "C") Next i Sh.Range("A2") = Trim(Sh.Range("A2")) Sh.Range("A2") = Right(Sh.Range("A2"), Len(Sh.Range("A2")) - 1) Application.ScreenUpdating = True End Sub
ömer merhaba,,bu kodları yazıp kullandım ve çok işime yaradı teşekkür ederim...ancak tekrar kullanamıyorum..çalışmıyor..anlayamadım..yardımcı olabilir misiniz_?