• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre birleştirme sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan özdil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003
Merhabalar.Kayder butonuna şöyle bir kod yazdım.
Sheets("Sayfa8").Select
Range("a14").Value = "Laboratuvarınıza " & Sheets("sayfa9").Range("f1") & " mühür numarası ile " & Sheets("sayfa9").Range("f2") & " adet cam kavanoz içerisinde kalorifer yakıtı (fuel-Oil4) numunesi gönderilmiştir." Ancak A14 hücresine girdiğim verileri değilde her seferinde bir önce girdiğim değerleri kaydediyor. Bunun nedeni ne olabilir. Yardımlarınız için teşekkürler.

Ancak A14 hücresine girdiğim verileri değilde her seferinde bir önce girdiğim değerleri kaydediyor. Bunun nedeni ne olabilir. Yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba,

Tam olarak açık değil, ne yapmak istiyorsunuz. Makro a14 hücresine işlem yapıyor.

Şöyle izah etmeye çalışayım. iki ayrı TextBox'tan girdiğim verileri (Sayfa9) (F1) VE (F2) hücrelerine gönderiyorum.Buradanda bu verileri alıp (Sayfa8) (A14) hücresinde birleştiriyorum. Ancak TextBox'lardan veri girince o anda girdiklerimi değil de bir önce girdiğim verileri kaydediyor. Örnek gönderecektim ama çok karıştı içinden çıkılamaz bir durum aldı. Umarım bu şekilde sorunum sayenizde çözülecektir. Tekrar teşekkürler.

İlk mesajınızda verdiğiniz kodlar ile textbox'lara girdiğiniz bilgiler aynı butonla mı çalışıyor?
Dosyanızdan bir kesit eklerseniz daha kolay anlaşılacaktır.

İlk mesajınızda verdiğiniz kodlar ile textbox'lara girdiğiniz bilgiler aynı butonla mı çalışıyor?
Dosyanızdan bir kesit eklerseniz daha kolay anlaşılacaktır.

En kısa zamanda ayıklayıp bir kesit göndermeye çalışacam. Sorunuza gelince evet aynı butonla çalışıyor.

Geri