• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücre Biçimlendirme/Kenarlık

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Ek'te ki çalışmada C3 hücresinden başlamak üzere C sütununa veri girildiğinde o satırı koşullu biçimlendirme ile kenarlıklandırmaya çalıştığım, bu çalışmada yapmak istediğim şey veri girişiyle kenarlıklandırdığım en son satırın tabanına kalın çiziği gelmesi sağma hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Tablonuzda B:I sütunlarını seçip Koşul olarak şu formülü =BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY($C1)=1 ekleyip biçimlendirmenizi ayarlayarak deneyiniz.
C sütununda herhangi bir satırda veri olması halinde yaptığınız biçimlendirme aktif oalcaktır.

İyi çalışmalar.

Zaten C sütununa veri girildiğinde o satırı koşullu biçimlendirme ile kenarlıklandıra biliyorum çalıştığım, bu çalışmada yapmak istediğim şey veri girişiyle kenarlıklandırdığım en son satırın tabanına kalın çiziği gelmesi sağlama hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Merhaba,

Aralığı seçerek (Sizin uygulama yaptığınız aralık B3:I134) Koşullu biçimlendirmeye aşağıdaki formülü yazarak istediğiniz biçimi seçin ve işlemleri tamamlayın,
C sütununda boşluk bırakmadan veri girdiğinizde son satırda işlem yapar. Yalnız biçimlendirme seçeneklerinde Kalın çizgi göremedim ben, sizde mevcuttaki biçimleri incelersiniz.

=VE($C3<>"";$C4="";$C2<>"")

İlginize teşekkür ederim.

Geri