• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hesaplamada yardım

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2016 TÜRKÇE
merhaba arkadşlar Ekdeki dosyada 7,5 sayfasındaki
H6 Hücresindeki çalışılan toplam saatin Bordro sayfasındaki normal çalışma sütününa yazdırılması ve bordro sayfasındaki saat üctetiyle çarpılıp normal çalışma ücretinin bulunması
7,5 sayfasındaki D sütününda Hafta Tatili kaç tane yazılıysa (bu aydan aya sayı değişebilir) 7,5' le çarpılıp bordro sayfasının hafta tatili sutununa yazdırılmasını istiyorum.

vasıta ve yemek yardımı hesaplanırken o aya kaçtane hafta tatili rasgeldiyse o sayıyı o ayın taoplam çalışılan sayıdan düşerek hesaplayacak örneğin gün x vasıta ücreti gibi yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

merhaba dendex öncelikle çooooook teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
vasıta ve yemek yardımı hafta tatili sayısına göre yaptınız oysa benim istediğim hafta tatili mevcut ay kaç çekiyorsa o ay sayısındak çıkartılarak hesaplanması yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim

Merhaba,
Puantaj 15'inden 15'ine yapılıyor sanırım. Bu durumda formülasyon şu şekilde olabilir mi?
(Çalışılan gün / 7.5) *vasıta yard. yani (195/7.5) * X. Bu şekilde yapabiliriz. İyi çalışmalar.

9 çalışan

Tekrar merhabalar ben vasıta yardımını bulmak için birden çok hücrelerde hesaplama yaptıktan sonra buluyorum bunu tek hücrede yapabilirmisiniz!
yemek yardımınında vasıta yardım mantığıyla hesaplama yapmalıyım
sosyal yardım tutarınında bordro ayı çalışılan güne göre hesaplanması gerekir eğer ay30 ise 30 bölümü ile 31 ise 31 e bölümü ile hesaplanmalı yardımlarınızı bekliyorum Allah razı olsun

Geri