Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni aldığım bilgisayarda Num Lock tuşunun yanındaki - (Eksi) tuşuna basınca Hesap Makinesi açılıyor. Ben bunu iptal etmek istiyorum. Nasıl iptal edebilirim yardımcı olurmusunuz
İyi günler
Bildiğim kadarı ile genelde bu tür klavye programları, DOS ortamında yüklenen programlardır. Windows'ta bunu görmezsiniz. C:\ye bakın diyeceğim ama yanlış bir iş yaparsınız diye korkuyorum. En iyisi siz satıcınızla temasa geçerseniz (bir alo deyin) daha uygun olacağını düşünüyorum.
Başka marka bir klavye taktım sorunum çözüldü ama o Martech marka klavye takılı iken Aygıt yöneticisinden klavyeyi kaldırıp makineyi tekrar çalıştırdığımda aynı sorun devam ediyordu. İlgilerinize çok teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.