• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Her "Kaydet" butonuna basıldığında farklı şekilde kaydetme

Excel Vers. ve Dili
Excell 2010 (türkçe)
Aslında makrolara yeni başlayan biri olarak basit bir yöntemi soruyor olabilirim.Fakat işin içinden bir türlü çıkamadım.

6VTr.jpg

Resim 1'de görüldüğü gibi firmamıza ait sipariş formu excele aktarılmıştır.

ve sipariş formu üzerinde işaretlenmiş renkli ve numaralı yerler "Kaydet"butonuna bastığımda

alEyc.jpg

Resim 2'de işaretlenmiş renkli ve numaralı yerlere yerleşmesini istiyorum. Ayrıca sipariş formunu temizleyip,her sipariş geldiğinde tekrar sipariş formuna girip "Kaydet" dediğimde hepsini bir alt satıra yerleşecek şekilde yerleştirmek istiyorum.

Fakat bunu bir türlü yapamadım. Her "Temizle" butonuna bastığımda "Sayfa1"deki ilk satırdaki verilerde silindi ve alt satırlara bir sonraki siparişi giremedim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim,cidden çok yardımcı oldunuz bana,şuanda yoğun olduğum için fazla inceleyemiyorum. Eğer anlayamadığım bir durum olduğunda irtibata geçebilirsek sevinirim.
Tekrardan teşekkürler

Arkadaşlar bu seferde iş emri kısmında ki kaydet butonunda takıldım. Visual Basic hakkında bilgim olmadığı için sanırsam bu sıkınıtıyı yaşıyorum. Tekrardan yardımcı olursanız çok sevinirim. Excell dosyası içinde durum anlatılmıştır.

Ekli dosyalar

Bu sefer hiç bir arkadaş yardımcı olmayacak sanırsam. Acil ihtiyacım var arkadaşlar.

Geri